Ποδόσφαιρο

Α’ Ισπανίας: Αρχίζει το υπερθέαμα!

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 10:30

Ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ισπανικό, κάνει σέντρα απόψε με την αναμέτρηση Οσασούνα-Σεβίλλη!

Α’ Ισπανίας: Αρχίζει το υπερθέαμα!

22:00, Novasports 1

Οσασούνα

Μετά από μία καλή σεζόν (10η θέση) η Οσασούνα δεν είχε λόγους να αλλάξει πολλά πράγματα. Έτσι προχώρησε σε λίγες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ συνεχίζει με τον Γιακόμπα Αρασάτε στον πάγκο από το καλοκαίρι του 2018. Τρία νέα πρόσωπα στην Παμπλόνα συν τον Μάνου Σάντσεθ, του οποίου ο δανεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανανεώθηκε. Οι λίγες αλλαγές στο ρόστερ φέρνουν συνοχή και ετοιμότητα κι αυτό φάνηκε και στα φιλικά.

Χωρίς Ρουμπέν Γαρθία
Την πρεμιέρα με τη Σεβίλλη χάνει ο μέσος Ρουμπέν Γαρθία, εκτός ο φορ Σαβερίο. Αποθεραπεύτηκαν Αΐτορ Φερνάντεθ και Μπούντιμιρ. Καλός ο απολογισμός με Σεβίλλη (25-14-15).

Πιθανή σύνθεση: Μπόνο, Ακούνια, Ρέκικ, Γκουντέλι, Νάβας, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες, Λαμέλα, Τεσατίτο, Εν Νεσιρί.

Σεβίλλη

Η τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ επιτεύχθηκε και πέρυσι και παραμένει ο στόχος της Σεβίλλης και τη νέα σεζόν -με τον Ζουλέν Λοπετέγι στον πάγκο από το 2019. Η επιτυχία της εξαρτάται και από τους μεταγραφικούς λαγούς που θα βγάλει στην άμυνα ο Μόντσι, αφού αποδομήθηκε το κέντρο άμυνας: Κουντέ και Ντιέγκο Κάρλος άφησαν πολλά λεφτά στο ταμείο, αλλά κι ένα κενό που μένει να φανεί αν θα αναπληρωθεί. Ο Μαρκάο αφίχθη για το σκοπό αυτό.

Δύο απουσίες
Η Σεβίλλη έκανε λίγες μεταγραφές, αλλά καλές. Και καλύτερη όλων αυτή του Ίσκο, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, την οποία χάνουν ο μέσος Σούσο και ο στόπερ Μαρκάο.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπόνο, Ακούνια, Ρέκικ, Γκουντέλι, Νάβας, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες, Λαμέλα, Τεσατίτο, Εν Νεσιρί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 2.87 2.35 1.48 2.3 1.15 4.15 1.92 1.7 1.45 1.32 1.32
Οσασούνα - Σεβίλλη / Εκτίμηση

Δεν βλέπουμε να κάνει γκέλα η Σεβίλλη στο ξεκίνημα. Και μάλλον το «διπλό» θα έρθει με NG.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr