Ποδόσφαιρο

Α' Πορτογαλίας: Φαμαλικάο-Μπράγκα, "παίζεται" το διπλό!

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 13:30

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα και έτσι η νίκη των φιλοξενούμενων έχει πάρει ήδη... παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Α' Πορτογαλίας: Φαμαλικάο-Μπράγκα,

22:15, Cosmote Sport 8

Φαμαλικάο

Με το αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Φαμαλικάο, η οποία έχασε από την Εστορίλ χωρίς να προβάλλει αντίσταση. «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τέτοια εικόνα», δήλωσε ο κόουτς Ρούι Πέδρο Σίλβα. Είχε δείξει από την προετοιμασία ανησυχητικά σημάδια, καθώς δεν είχε καλή εικόνα στα φιλικά, και τα επιβεβαίωσε με το καλημέρα.
Αντίδραση
Επιστρέφει ο στόπερ Ριτσιέλι που έχασε την πρεμιέρα λόγω τιμωρίας που κουβαλούσε από πέρυσι. Απέκτησε τον στόπερ Μιχάι απο τον ΠΑΟΚ και τον μέσο Πέλε.

Μπράγκα

Με γκολ του Άμπελ Ρουίζ στο 88’ η Μπράγκα έσωσε το βαθμό στην έδρα της στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και απέφυγε έτσι την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έδειξε την καλή εικόνα που είχε και στα φιλικά, έδειξε και τα μεγάλα σκορ που είχε σ’ αυτά: τα 4 από τα 5 φιλικά ήταν over 2.5 γκολ, όπως και η πρεμιέρα της.
Το αντίο του Όρτα
Μετά την πώληση του στόπερ Κάρμο στην Πόρτο είχε και μία δεύτερη σημαντική απώλεια, αφού ο μέσος Ρικάρντο Όρτα αποχωρεί με προορισμό την Μπενφίκα (θεωρητικά υπολογίζεται για το σημερινό ματς). Δεν υπολογίζεται ο μέσος Γκόμεζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.55 3.5 1.84 1.97 1.65 1.37 2.62 1.57 2.1 1.77 1.22 1.24
Φαμαλικάο - Μπράγκα / Εκτίμηση

Η Φαμαλικάο απογοήτευσε με το... καλημέρα, ενώ η Μπράγκα έδειξε και πάλι επιθετικές αρετές. Το διπλό προσφέρεται στο 2.15 και κρίνεται αποδεκτό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr