Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Champions League: Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη, με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 10:35

Η Τραμπζονσπόρ καλείται να ανατρέψει τη κατάσταση μέσα στην έδρα της, αν θέλει να είναι αυτή που θα βρεθεί σε έναν όμιλο Champions League. 

Πλέι οφ Champions League: Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη, με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι!

1o παιχνίδι: Κοπεγχάγη - Τραμπζονσπόρ 2-1

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί παίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με χρήση VAR.

Τραμπζονσπόρ

H Τραμπζονσπόρ δεν ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι, και αυτό φάνηκε από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Η Κοπεγχάγη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαίως έφτασε στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, απλά η Τραμπζονσπόρ φάνηκε ελαφρώς βελτιωμένη. Το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει στο σκορ με ένα σουτ του Μπακασέτα, το οποίο γκολ όμως της δίνει αρκετές ελπίδες για σήμερα. Ακόμη μια ήττα ήρθε να πιστωθεί στους Τούρκους, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα αφού μεσολάβησε η βαριά ήττα 5-2 στην έδρα της Αντάλιασπορ.

Αγωνιστικά νέα

Σοβαρή απώλεια για την ομάδα ο Μπακασέτας, πιθανόν να μείνει έξω για έναν μήνα. Τραυματίες οι ακραίοι αμυντικοί Ασάν, Πέρες, ο στόπερ Τουρκμέν και ο εξτρέμ Βίστσα. Δεν προλαβαίνει ο μέσος Χάμσικ.

Πιθανή ενδεκάδα

U. Çakır, E. Elmalı, Marc Bartra, Vitor Hugo, J. Stryger Larsen, E. Siopis, D. Toköz, Trézéguet, E. Bardhi, A. Ömür, A. Cornelius.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη βρίσκεται σε αρκετά καλό μουντ. Η ομάδα είναι ευδιάθετη και αποφασισμένη για την πρόκριση. Έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση ύστερα από το 2-1 και σήμερα θα πάει να την διεκδικήσει στα ίσια σε θέση ισχύος. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι μέχρι τη λήξη γιατί στο πρώτο ματς είδαμε ότι μια στιγμιαία έλλειψη συγκέντρωσης αρκεί για να σκοράρει η Τραμπζονσπόρ». Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επικράτησε εκτός της Λίνγκμπι με 3-0. Aγωνίστηκε κυρίως με βασικούς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολοι είναι ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Μοχάμεντ Ντάραμι και οι βασικοί αμυντικοί Νταβίτ Κοτσολάβα και Νικολάι Μπόιλεσεν. Τραυματίας είναι ο επιθετικός Ρούνι Μπάρτζι.

Πιθανή ενδεκάδα

M. Ryan, P. Ankersen, D. Vavro, V. Lund, V. Kristansen, V. Claesson, R. Falk, Jóhannesson, Zeca, L. Lerager, Pep Biel.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 3.35 3.05 1.92 1.7 1.31 2.87 1.58 2.07 1.32 1.24 1.6
Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Η Τραμπζονσπόρ έχει αρκετές απουσίες σήμερα, αλλά θα στηριχθεί και στον κόσμο της που την βοηθάει αρκετά στα εντός. Η Κοπεγχάγη είναι μια ομάδα που απειλεί και θα έχει τις στιγμές. Πιθανόν να βρει και χώρους ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Το goal/goal στο 1.65 μοιάζει ένα αρκετά καλό στήριγμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr