Ποδόσφαιρο

Tσάμπιονσιπ: Αδιαπέραστη Πρέστον

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:15

Η Πρέστον δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στην Τσάμπιονσιπ και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα το Σάββατο.

Tσάμπιονσιπ: Αδιαπέραστη Πρέστον

Σέντρα στις 17:00

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μπλάκμπερν μετά από τρεις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει επέστρεψε στα τρίποντα με σκόρερ τον Μπρέρετον, τον οποίο πασχίζει να κρατήσει καθώς έχει δεχτεί προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Γιόν Νταλ Τόμασον δεν εκμεταλλεύεται όσο θα ήθελε την έδρα της, έχοντας χάσει εκεί τρία από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, όσες ήττες είχε ως γηπεδούχος στα προηγούμενα 19 παιχνίδια. Εκτός ο μπακ Μπρίτεν και ο μεσοεπιθετικός Σμόντιτς. Πήρε τον επιθετικό Χιρστ δανεικό από Λέστερ.

Η Μπρίστολ Σίτι επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Χάντερσφιλντ και είναι ψηλά καθώς παρέμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον όμως κερδίζει αποκλειστικά εντός έδρας ως τώρα, έχοντας μόνο τρεις νίκες στα τελευταία 20 ταξίδια πρωταθλήματος. Μία από αυτές ήταν πέρσι στο Μπλάκμπερν με γκολ του Βάιμαν, ο οποίος έχει σκοράρει σε δύο από τα τρία φετινά εκτός έδρας ματς. Εκτός ο μπακ Μπέικερ και ο μέσος Μπεναρούς, αμφίβολος ο μπακ Κάλας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπλάκμπερν βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό, η Μπρίστολ Σίτι έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες στις πρώτες αγωνιστικές και μπορεί να σκοράρει και να πληρώσει το γκολ-γκολ.

ΛΟΥΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Λούτον πέρασε από την έδρα της Κάρντιφ και έχει δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αήττητες αγωνιστικές. Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας φέτος, αλλά έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 16 παιχνίδια πρωταθλήματος ως γηπεδούχος. Δεν έχει σκοράρει ή δεχτεί πάνω από ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς στο σπίτι της. Εκτός ο τερματοφύλακας Σέι και οι μέσοι Κόρνικ, Μπάνζου. Αμφίβολος ο μέσος Ντάουτι και ο εξτρέμ Γκόμες.

Η Γουίγκαν προηγήθηκε με Γουέστ Μπρομ. μεσοβδόμαδα αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία για τέταρτη φορά στις έξι φετινές αγωνιστικές, εκ των οποίων στις πέντε πλήρωσε το under 2.5. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ φέτος σε παιχνίδι της, όμως εκτός έδρας έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 24 ματς πρωταθλήματος. Από το 2010-11 δεν έχει ξεκινήσει σεζόν με αήττητο στα τρία πρώτα ταξίδια. Εκτός οι Κάζενς (μπακ), Έντουαρντς (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λούτον δεν κερδίζει αλλά και δε χάνει εύκολα εντός έδρας, η Γουίγκαν δείχνει αυτοπεποίθηση στα ταξίδια και μπορεί να πάρει Χ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ -ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Μίλγουολ λύγισε στο β' κόντρα στην Μπέρνλι και υπέστη την τρίτη σερί ήττα της χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ, ενώ πλέον αγνοεί τη νίκη τέσσερις αγωνιστικές, μένοντας μόνο με μία ανέπαφη εστία στη σεζόν. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ κερδίζει αποκλειστικά εντός έδρας έως τώρα φέτος, ενώ έχει δεχτεί όλα τα γκολ της ως γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο. Τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα στο Λονδίνο από την Κάρντιφ ήταν το 2012. Εκτός ο επιθετικός Μπένετ.

Η Κάρντιφ γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Λούτον και δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές, με δύο 0-0 και δύο ήττες όπου δέχτηκε ακριβώς δύο γκολ. Η ομάδα του Στιβ Μόρισον δεν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από μία φορά σε 13 σερί ματς πρωταθλήματος. Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια στην κατηγορία. Αμφίβολος είναι ο μέσος Άνταμς, οι μπακ Κόλινς, Νέλσον και ο επιθετικός Ντέιβις. Πήρε τον μπακ Ενκουνκού δανεικό από την Έβερτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mίλγουολ είναι καλή εντός, η Κάρντιφ έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Άσος.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Νόργουιτς πέρασε από το Μπέρμιγχαμ με ανατροπή και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ, όλες με ένα γκολ διαφορά, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 24 εντός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, ενώ ο Σάρτζεντ έχει πετύχει τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς ως γηπεδούχος. Εκτός οι μπακ Χέιντεν, Γιαννούλης, αμφίβολος ο μπακ ΜακΚάλουμ, οι μέσοι Γκιμπς, Σόρενσεν και οι επιθετικός Ρόου.

Η Κόβεντρι έχασε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της και με τρεις σερί ήττες παραμένει τελευταία με ματς λιγότερα. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία ακόμα φέτος, αν και το ματς με Πρέστον ήταν το πρώτο φέτος που η ίδια δεν πέτυχε γκολ. O Γκόντεν σκόραρε και στα δύο τελευταία ταξίδια, αλλά συνοδεύτηκαν με ήττες. Τελευταία νίκη στην έδρα της Νόργουιτς το 2009. Εκτός ο μέσος Κέλι, αμφίβολος ο μέσος Ο' Χερ. Τιμωρημένος ο μέσος Αμέρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eύκολα ή δύσκολα η Νόργουιτς θα κερδίσει, κοιτάμε για γκολ τον φορμαρισμένο Σάρτζεντ.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Πρέστον πέρασε από το Κόβεντρι και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, καθώς έχει δύο νίκες 1-0 και πέντε ισοπαλίες 0-0, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ακόμα! Η ομάδα του Μπράιαν Λόου έχει τρεις σερί λευκές ισοπαλίες εντός, αλλά ποτέ στην ιστορία της Football League δεν έχει υπάρξει τέταρτη στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια μίας σεζόν για μία γηπεδούχο. Έχει χάσει μόνο τρία από τα τελευταία 17 παιχνίδια πρωταθλήματος με Μπέρμιγχαμ. Εκτός ο επιθετικός Μαγκουάιρ και o μπακ Ντιαμπί.

Η Μπέρμιγχαμ έπεσε θύμα ανατροπής από Νόργουιτς και είναι στην ουρά καθώς υπέστη τρίτη σερί ήττα και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές, στις οποίες είναι χωρίς νίκη. Η ομάδα του Τζον Γιούστας έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 17 εκτός έδρας παιχνίδια Τσάμπιονσιπ, αλλά και μόνο δύο από τα προηγούμενα 21 στην έδρα της Πρέστον. Eκτός ο μπακ Ντιν και ο μέσος Γκόρντον, επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Γιούτκιεβιτς, επιστρέφει ο μέσος Πλασέτα. Πήρε δανεικό από Γουέστ Χαμ τον μπακ Λοντζέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φοβερή η άμυνα της Πρέστον, πάει για νίκη με την ντεφορμέ Μπέρμιγχαμ.

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Ρόδεραμ υπέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο στη Σάντερλαντ και υπέστη την πρώτη φετινή ήττα, καθώς πρώτη φορά δέχτηκε πάνω από ένα γκολ στη σεζόν. Η ομάδα του Πολ Γουόρν όμως εντός έδρας έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα, με όπλα στο σκοράρισμα τους Γουντ (γκολ στα δύο τελευταία εντός) και Ογκμπενέ (τέρμα σε δύο από τα τρία φετινά ως γηπεδούχος). Δεν έχει κερδίσει τη Γουόφορντ εντός έδρας από το 2002. Aμφίβολοι οι μπακ Χάμφρις, Κιόσο και ο μέσος Καγιόντε.

Η Γουότφορντ βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς από τη Μίντλεσμπρο αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο τέλος και να κερδίσει μετά από τρεις αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς ψάχνει το πρώτο διπλό της σεζόν μετά από τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ταξίδια. Eκτός οι μέσοι Ντέλε-Μπασιρού, Καλού, Λουζά, αμφίβολος ο μέσος Κλέβερλι και ο επιθετικός Μανάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληροτράχηλη η Ρόδεραμ, θα δυσκολευτεί η Γουότφορντ. Γκολ-γκολ.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΠΡ

Η Σουόνσι πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Στόουκ, όμως παραμένει με μόνο μία νίκη όλη τη σεζόν και δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς εκτός από ένα. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν δεν έχει κερδίσει σε επτά σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, το χειρότερο σερί από το 2013. Ο επιθετικός Πιρού σκοράρει δύο σερί. Εκτός ο μέσος Γουόλς, ο μεσοεπιθετικός Πάτερσον και ο μπακ Λατιμποντιέρ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Καμπάνγκο. Πήρε τον εξτρέμ Οκο-Φλεξ δανεικό από Γουέστ Χαμ.

Η ΚΠΡ δεν δυσκολεύτηκε με Χαλ και πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο παραμένοντας αήττητη τρεις σερί αγωνιστικές, αν και παραμένει χωρίς ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ θέλει τρίτη σερί νίκη στην έδρα της Σουόνσι για πρώτη φορά από το 1981. Σούπερ ο Γουίλοκ με γκολ σε τρεις σερί αγωνιστικές, ενώ ο Σαΐρ στις τελευταίες δύο, ενώ έχει σκοράρει και στα δύο τελευταία εκτός έδρας. Εκτός οι μπακ Μπαρμπέ, Κλαρκ-Σόλτερ και οι μέσοι Ρίτσαρντς, Τόμας, Έιμος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H KΠΡ δείχνει καλύτερη αυτή τη στιγμή και μπορεί να πάρει το διπλό σε συνδυασμό με over.

Βαθμολογία -

03/09/2022Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 14 7 4 2 1 14 5 9
2 Νόριτς Νόριτς 13 7 4 1 2 9 6 3
3 Μπέρνλι Μπέρνλι 12 7 3 3 1 13 7 6
4 Γουότφορντ Γουότφορντ 12 7 3 3 1 8 6 2
5 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 12 7 4 0 3 7 8 -1
6 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 12 7 4 0 3 7 10 -3
7 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 11 7 3 2 2 13 9 4
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 11 7 3 2 2 11 8 3
9 ΚΠΡ ΚΠΡ 11 7 3 2 2 12 10 2
10 Πρέστον Πρέστον 11 7 2 5 0 2 0 2
11 Χαλ Χαλ 11 7 3 2 2 11 13 -2
12 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 9 6 2 3 1 8 5 3
13 Λούτον Λούτον 9 7 2 3 2 6 6 0
14 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 8 7 1 5 1 11 9 2
15 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 8 7 2 2 3 8 10 -2
16 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 8 7 2 2 3 7 9 -2
17 Κάρντιφ Κάρντιφ 8 7 2 2 3 4 6 -2
18 Γουίγκαν Γουίγκαν 7 6 1 4 1 5 8 -3
19 Μίλγουολ Μίλγουολ 7 7 2 1 4 7 11 -4
20 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 6 7 1 3 3 10 12 -2
21 Σουόνσι Σουόνσι 6 7 1 3 3 6 11 -5
22 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 5 7 1 2 4 4 8 -4
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 4 6 1 1 4 7 10 -3
24 Κόβεντρι Κόβεντρι 1 4 0 1 3 5 8 -3
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr