Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον σε Νάπολι και Μπαρτσελόνα!

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:56

Του Άγγελου Γεώργα

Μια δυνατή δυάδα έχουμε για σήμερα, με δύο ομάδες που είναι άκρως φορμαρισμένες, και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. 

Ενδιαφέρον σε Νάπολι και Μπαρτσελόνα!

Η Νάπολι για τη πρώτη αγωνιστική του Champions League διέλυσε τη Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της, σκοράροντας 4 γκολ με σχετική άνεση, ενώ θα μπορούσε να βάλει και περισσότερα. Η πίεση του άσκησε ήταν μεγάλη, το pressing ψηλά ήταν υποδειγματικό ενώ και η αποτελεσματικότητά της έφτασε υψηλά στάνταρ. Σήμερα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Σπέτσια θα θελήσει να πάρει ακόμη μια νίκη στην έδρα της και μπορεί να το πετύχει. Επιθετικά είναι τρομερή και ήδη έχει πετύχει 12 γκολ. Ελπίζουμε να πετύχει τουλάχιστον 3 και σήμερα, με τη βοήθεια και της αντιπάλους της φυσικά.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είχε θεωρητικά πιο εύκολο έργο απέναντι στη Πλζεν, και καθάρισε το ματς όπως ήταν φυσιολογικό. Με τρομερό Λεβαντόφσκι, που πέτυχε χατ τρικ, έφτασε στην ευρεία νίκη με 5-1. Όπως φαίνεται η ομάδα του Τσάβι έχει βρει τα πατήματά της και σιγά σιγά θυμίζει τα παλιά. Η σημερινή της αντίπαλος δεν νομίζω να σταθεί υψηλό εμπόδιο και θα το περάσει σχετικά εύκολ, αν φυσικά θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

(16: 00) Νάπολι - Σπέτσια: 1 & over 2,5 (1.70)

(19:30) Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: 2/2 & over 2,5 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr