Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ουαλία-Πολωνία, λύση στα γκολ!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:00

«Ανοιχτό» σε όλα τα αποτελέσματα φαντάζει το ντέρμπι ουράς του ομίλου και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

UEFA Nations League: Ουαλία-Πολωνία, λύση στα γκολ!

Α’ Κατηγορία - 3ος Ομιλος

21:45, Novasports4 HD

Στο Κάρντιφ

Ουαλία

Η Ουαλία τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκε δύο γκολ, στην επανάληψη βελτιώθηκε, μείωσε αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να αναστατώσει το Βέλγιο. Η τέταρτη ήττα σε πέντε αγωνιστικές την φέρνει με την… πλάτη στον τοίχο για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Για να ξεπεράσει στην βαθμολογία την Πολωνία χρειάζεται πλέον μόνο νίκη. Στο γήπεδό της έχει χάσει μόλις ένα από τα τελευταία οκτώ ματς (3/4/1), ετοιμάζεται βέβαια για το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά από το 1958.

Συν και πλην

Ο σταρ Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε από τον πάγκο κόντρα στο Βέλγιο αλλά αναμένεται να βρίσκεται αυτή την φορά στο αρχικό σχήμα. Τιμωρημένοι οι Μέφαν και Αμπναμντού, γνωστές οι απουσίες των Ντέιβιντ (α) και Αλεν (μ.).

Πολωνία

Ο νέος κόουτς Μιχνιεβιτς ακόμη δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μέσων ενημερωσης στην πατρίδα του και η ήττα από την Ολλανδία διόγκωσε την γκρίνια. Η Πολωνία οριζει πάντως την μοίρα της καθώς αποφεύγει την τελευταία θέση, αρκεί να μην ηττηθεί στην Ουαλία. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι η αμυντική βελτίωση με την ομάδα του να μην έχει νίκη σε δύο παιχνίδια εκτός έδρας (0/1/1) στα οποία έχει δεχτεί οκτώ γκολ.

Πίστη στην τετράδα

O κόουτς στα περισσότερα παιχνίδια του έχει παίξει με τετράδα στην άμυνα και αυτό το σχήμα θα εμπιστευθεί ξανά. Το παιχνίδι θα χάσουν οι μέσοι Γιόζβιακ (Σάρλοτ), Γκουράλσκι (Μπόχουμ) και Κοζλόβσκι (Φιτέσε).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 3 2.67 1.67 2.15 1.23 4 1.82 1.87 1.44 1.34 1.5
Ουαλία - Πολωνία / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης καθώς και οι δύο ομάδες δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα στο αποδεκτό 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr