Ποδόσφαιρο

Champions League: Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Τότεναμ, χάνεται εκτός η Τότεναμ!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 11:26
Champions League: Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Τότεναμ, χάνεται εκτός η Τότεναμ!
Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Άκρως πειστική εμφάνιση στη Μασσαλία και έφυγε με το τρίποντο από το «Βελοντρόμ» με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να το πετυχαίνει ο Λίντστρεμ. Με αυτό τον τρόπο, έσβησε κάπως την ήττα της πρεμιέρας και ξανά μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Ήταν η πρώτη επιτυχία στην ιστορία της στο θεσμό. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ουνιόν, όπου έδειξε αποτελεσματικότητα και σοβαρότητα. Φαίνεται πως έχει επιστρέψει το καλό της πρόσωπο, και με σύμμαχο τον κόσμο μπορεί να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση. Βέβαια η Τότεναμ έχει άλλο βεληνεκές, και είναι ποιοτικότατη ομάδα.

Αγωνιστικά νέα

Ο ενίοτε βασικός αμυντικός Τουρέ υποφέρει από ίωση και δίνεται αμφίβολος. Σταθερά εκτός δράσης ο ποιοτικός αμυντικός Ονγκουένε και ο εφεδρικός αμυντικός Μπούτα, δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα

Trapp, N'Dicka, Hasebe, Tuta, Pellegrini, Rode, Sow, Knauff, Lindstrøm, Muani, Kamada.

Τότεναμ

Η Τότεναμ έδειχνε ευχαριστημένη με τον βαθμό στη Λισσαβώνα απέναντι στη Σπόρτινγκ και πλήρωσε την παθητική της στάση, καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο φινάλε του ματς και έμεινε με άδεια χέρια. Το «τρίποντο» της πρεμιέρας την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, ωστόσο αφενός η πρωτιά δυσκολεύει, αφετέρου θα χρειαστεί τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ματς με Άιντραχτ. Η επιστροφή από τη διακοπή συνοδεύτηκε από ήττα 3-1, στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς», με την Άρσεναλ να είναι ανώτερη και ασκεί μεγάλη πίεση στην αντίπαλό της.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης παραμένει ο εφεδρικός μεσοεπιθετικός Λούκας Μόουρα, όλα καλά με τον βασικό τερματοφύλακα Γιορίς, ενώ αγώνα δρόμου δίνουν ο ακραίος Κουλουσέφσκι και ο στόπερ Ντέιβις, αμφότεροι βασικοί.

Πιθανή ενδεκάδα

Lloris,Romero, Dier, Sánchez, Sessegnon, Bentancur, Bissouma, Emerson, Richarlison, Son Heung-Min, Kane.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.5 2.12 2.05 1.74 1.37 3 1.58 2.22 1.7 1.28 1.34
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ / Εκτίμηση

Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες, και θέλουν τη νίκη για να έχουν προβάδισμα στη πρόκριση. Ανεβασμένη η 'Αϊντραχτ, ψάχνεται η Τότεναμ η οποία καλείται να βγάλει χαρακτήρα. Αν είναι προσεκτικοί οι Γερμανοί μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Πάμε με το 1X & over 1,5 (2.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr