Ποδόσφαιρο

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη, combo στο 2.22!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 11:23

Ασταμάτητη παρουσιάζεται η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που αναμένεται να στήσει… πάρτι κόντρα στους ελλιπέστατους φιλοξενούμενους.

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη, combo στο 2.22!

22:00, Cosmote Sport 6

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει από τη Ντόρτμουντ, αλλά ισοφάρισε με ασύλληπτη έμπνευση του Στόουνς και το γύρισε με… ακροβατικό του Χάλαντ. Τυχερή νίκη, αλλά νίκη, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει το «δύο στα δύο» και να ψάχνει τη σφραγίδα πρόκρισης στα δύο ματς με την Κοπεγχάγη. Την Κυριακή διέλυσε (6-3) τη Μάν. Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και παραμένει έτσι αήττητη στα 20 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Έχει 1-0-1 με τη συγκεκριμένη, αλλά και 3-1-2 με δανικές ομάδες. «Τρέχει» σερί 19-2-0 εντός στην Ευρώπη.

Χωρίς Γουόκερ

Νέος τραυματισμός για τον βασικό αμυντικό Γουόκερ που τέθηκε εκτός, επιστρέφει αντιθέτως ο Λαπόρτ, αμφίβολος ο ενίοτε βασικός μέσος Ρόδρι. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Φίλιπς και ο αμυντικός μέσος Φίλιπς.

Πιθανή σύνθεση: Έντερσον – Κανσέλο, Ντίας, Ακέ, Γκόμεθ – Ντε Μπρόινε, Γκιουντογάν, Μπ. Σίλβα – Φόντεν, Γκρίλις, Χάαλαντ

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη ήταν αξιόμαχη στο εντός έδρας ματς με τη Σεβίλλη και παρά το ότι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, κράτησε το 0-0. Παρθενικός βαθμός, η πρώτη δυάδα του ομίλου παραμένει μάλλον εκτός βεληνεκούς, ωστόσο δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει έστω τη μεταπήδηση στο Γιουρόπα Λιγκ. Την Κυριακή επικράτησε 1-0 εντός της Άαρχους για την Α’ Δανίας, στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Γιάκομπ Νέστρουπ, αλλά παραμένει χαμηλά Δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις όταν αντιμετωπίζει αγγλικές ομάδες (1-4-6 συνολικά και 0-2-3 εκτός).

Πλήγμα με τον αρχηγό

Ατυχος και πάλι ο μέσος – αρχηγός Ζέκα που υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει και πάλι την σεζόν. Τραυματίστηκε και ο βασικός Φαλκ Γιένσεν, ενώ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο εξαιρετικός μέσος Αμο. Δεν υπολογίζεται και ο βασικός αμυντικός Μποϊλεσεν.

Πιθανή σύνθεση: Ράιαν – Σόρενσεν, Κοτσολάβα, Βάβρο, Ντικς – Γιοχάνεσον, Στράμενιτς, Λεράγκερ - Ντάραμι, Κορνέλιους, Κλάεσον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.06 11.5 29 4.5 1.19 2.6 1.48 2.3 1.54 1.01 1.03 9.85
Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί η Σίτι που σκοράρει με χίλιους και έναν τρόπους και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες από την μαχητική αλλά με συγκεκριμένο αγωνιστικό ταβάνι, Κοπεγχάγη που αντιμετωπίζει και προβλήματα απουσιών. Επιλέγουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο, ποντάρουμε και σε 4-6 γκολ και το combo πληρώνει 2.22.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr