Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα – Μπέτις, γκολ και… βλέπουμε!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 10:46

Οι «τζιαλορόσι» υποδέχονται την πρωτοπόρο του ομίλου σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας και βρίσκουμε λύση σε ποντάρισμα τερμάτων.

Europa League: Ρόμα – Μπέτις, γκολ και… βλέπουμε!

22:00, Cosmote Sport 5 HD

Ρόμα

Η Ρόμα σπατάλησε ένα ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητα, έκαμψε την αντίσταση της Ελσίνκι και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον όμιλο, καθώς γκέλαρε στην πρεμιέρα με τη Λουντογκόρετς. Οι «τζιαλορόσι» δεν κρύβουν τους στόχους για την πρωτιά του ομίλου και συνεπώς η αναμέτρηση με την ιδίων στόχων, Μπέτις αποκτά χαρακτήρα ντέρμπι. Ανταγωνιστική, ποιοτική αλλά χωρίς συνέπεια φέτος, στο τελευταίο ματς επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή της Ιντερ (2-1) στην Serie A συνεχίζοντας την καταδίωξη της κορυφής.

Χωρίς τον αρχηγό
Ο βασικός μέσος Πελεγκρίνι δίνεται αμφίβολος και λογικά θα προφυλαχθεί από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μακροχρόνια απουσιάζει ο μέσος Βαϊνάλντουμ, δεν υπολογίζεται και ο ενίοτε βασικός μπακ Καρσντορπ.

Πιθανή σύνθεση: Ρούι Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Ζαλέφσκι – Τζανιόλο – Έιμπραχαμ, Μπελότι

Μπέτις

Η Μπέτις επέδειξε και πάλι επιθετικές αρετές και παρά το άγχος των τελευταίων λεπτών έκαμψε την αντίσταση της Λουντογκόρετς. Δύο στα δύο για τους «βερδιμπλάνκος» που από νωρίς θέτουν τις βάσεις για την πρωτιά στον ομιλο και η εξόρμηση στο «Ολύμπικο» αποτελεί το απόλυτο κρας τεστ. Αποσυντονίστηκε πάντως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, την Κυριακή ηττήθηκε από την Θέλτα στη μόλις δεύτερη φετινή αποτυχία σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ήταν το πρώτο φετινό ματς που δεν σκόραρε.

Χωρίς Χουάνμι
Στην διακοπή του πρωταθλήματος αποθεραπεύτηκε ο βασικός μεσοεπιθετικός Φεκίρ, διαθέσιμος και ο στόπερ Βίκτορ Ρουίθ. Αμφίβολος ο χρήσιμος μπακ Σαμπαλί, εκτός ο ενίοτε βασικός Χουάνμι (εξτρέμ.).

Πιθανή σύνθεση: Μπράβο – Σαμπαλί, Πετσέλα, Λουίζ Φελίπε, Μιράντα – Γ. Καρβάλιο, Γκίδο Ροδρίγες – Κανάλες, Γουαρδάδο, Φεκίρ – Γ. Ζοσέ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.85 4.85 2.05 1.75 1.37 3 1.74 1.97 1.19 1.25 2.12
Ρόμα - Μπέτις / Εκτίμηση

Προγνωστικά, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα – Μπέτις στο Europa League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr