Ποδόσφαιρο

Δυάδα άσων με combo απόδοσης 3.15!

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 11:52

Του Άγγελου Γεώργα

Δύο αδιάφοροι άσοι των φαβορί που μπορούν να συνδυαστούν με γκολ και να μας δώσουν μια καλή δυάδα. 

Δυάδα άσων με combo απόδοσης 3.15!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Μπαρτσελόνα χαιρετά πέρα από το Champions League, και ένα δικό της παιδί. Ο Πικέ ανακοίνωσε πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το πέρας του αγώνα με την Αλμερία. Ξαφνική η απόφαση του Ισπανού στόπερ που αιφνιδίασε αρκετό κόσμο. Η Μπαρτσελόνα στα εγχώρια πηγαίνει αρκετά καλά και είναι στο -1 από τη κορυφή. Σήμερα θέλει τη νίκη και το ματς μετά την ανακοίνωση του Πικέ, παίρνει άλλο ενδιαφέρον. Η Αλμερία φυσικά δεν είναι στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα και θα είναι αρκετά δύσκολο να αποσπάσει κάτι θετικό μέσα στο Καμπ Νου. Θεωρώ σίγουρη την επικράτηση της ομάδας του Τσάβι, γιατί όχι και με αρκετά γκολ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από νίκη με 0-1 στη σκληροτράχηλη έδρα της Λέστερ. Σημαντική νίκη για την ομάδα του Γκουαρντιόλα που κυνηγά την Άρσεναλ στη κορυφή της βαθμολογίας. Σήμερα το έργο της δεν είναι και τόσο δύσκολο, όμως ούτε και βατό. Η Φούλαμ πάντα είναι επικίνδυνη και σκοράρει συχνά. Εκτός έδρας έχει 5 σερί over 2,5. Σίγουρα αμυντικά θα έχει δύσκολο έργο σήμερα, μα αν βοηθήσει λίγο επιθετικά θα ανοίξει το ματς περισσότερο.

Δυάδα απόδοσης (3.15)

Μπαρτσελόνα - Αλμερία: 1 & over 3,5 (1.75)

Mαντσεστέρ Σίτι - Φούλαμ: 1 & over 3,5 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr