Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, πράξη 3η!

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 11:09

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καλούνται να δώσουν ακόμη ένα ματς μέσα σε λίγες μέρες, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αντίδραση.

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, πράξη 3η!

Α’ Ματς: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου.

26/01/2023, (19:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 812

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Παναθηναϊκός

Μία από τα ίδια στο δεύτερο κολλητό ματς με τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά με 3-0 και πλέον νιώθει την «καυτή ανάσα» της ΑΕΚ (+1β.), αλλά και των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, που είναι σε απόσταση +6β. Κακό αποτέλεσμα και πρώτη βαριά ήττα του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επιπλέον ήταν το πρώτο ματς μετά από 16 συνεχόμενα που δεν σκόραρε εντός έδρας. Δύσκολο παιχνίδι σήμερα και με το αβαντάζ που έχει ο ΠΑΟΚ, δύσκολα να αντιστραφεί η κατάσταση. Τα κατάφερε και υπέγραψε τον Μαντσίνι του Άρη, σε ένα μεταγραφικό σίριαλ. Καλή προσθήκη μπορεί να βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά αυτή τη στιγμή.

Αγωνιστικά νέα

Λογικά θα βρίσκεται στον πάγκο ο Μαντσίνι αφού εκδόθηκε το δελτίο του. Τιμωρημένος ο Σένκεφελντ, επιστρέφει σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Κουρμπέλης, που ενδέχεται να παίξει στόπερ, αν ο Πούγγουρας δεν κριθεί έτοιμος 100%. Ντεμπούτο για τον νεοφερμένο Κλεϊνχέισλερ.

Πιθανή ενδεκάδα

Lodygin, Puchacz, Šarlija, Poungouras, Vagiannidis, Kourmpelis, Rubén Pérez, Čerin, Bernard, Šporar, Palacios.

ΠΑΟΚ

Αποτέλεσμα και εικόνα που αποτελούν υπογράμμιση της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης του «δικέφαλου» αυτή η δεύτερη σερί νίκη επί του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Διανύει την καλύτερη φόρμα του μέσα στη σεζόν και αν συνεχίσει έτσι θα θέσει γερές βάσεις για κάποιο τρόπαιο. Πλησιάζει αθόρυβα τη κορυφή και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση στο κύπελλο. Κράτησε ανέπαφη την εστία του για έκτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε 12 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα (10-2-0, 7-2-0 μετράει στο πρωτάθλημα, έχει και 3 νίκες στο Κύπελλο), στα οποία έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Μία αλλαγή έχει η αποστολή σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ο Φ. Σοάρες αποθεραπεύτηκε και μπήκε στην 22άδα. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Λύρατζης, Τσαούση, Κούρτιτς, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα και ο Μιχαηλίδης που είναι ανέτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα

Kotarski, Sastre, Koulierakis, Ingason, Rafa, Dantas, Douglas, Narey, Konstantelias, Živković, Nélson Oliveira

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 3.1 3 1.52 2.4 1.19 4.35 2 1.72 1.41 1.35 1.48
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει πολλά στην εικόνα των δύο ομάδων. Θα κινηθώ στο ίδιο μήκος κύματος με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. 2-3 γκολ (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.