Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου, τα γκολ το μόνο θέλγητρο!

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 11:57

Η Λαμία θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση μέσα στην έδρα της. 

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου, τα γκολ το μόνο θέλγητρο!

Α' ματς: Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία 1-2

Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Λαμία

Σε ένα ματς που δεν είχαν να επιδείξουν κάτι οι δύο ομάδες, παρά φόβο και δισταγμό, Λαμία και Λεβαδειακός κόλλησαν στο 0-0 φυσιολογικά. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, δεν χαρίστηκαν και συνεχίζουν στο δύσκολο ταξίδι της παραμονής. «Μας λείπει η αυτοπεποίθηση, μια νίκη θα μας αλλάξει την ψυχολογία. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα», το σχόλιο του κόουτς Παντελίδη, με τον οποίο στον πάγκο η Λαμία δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, όμως έχει πάρει δύο στο Κύπελλο, αμφότερες εκτός. Σαφέστατο πως η αποφυγή του υποβιβασμού αποτελεί τον ξεκάθαρο στόχο των γηπεδούχων, η προσοχή των οποίων πόσο μάλλον μετά και το αποτέλεσμα του α’ ματς, εστιάζει σε ένα ακόμη ντέρμπι ουράς, αυτή τη φορά με τη φιλοξενία του ουραγού Ιωνικού την προσεχή Δευτέρα.

Apollon Paralimniou

Και μόνο που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά είναι μία τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε η πρώτη ομάδα από ερασιτεχνική κατηγορία που συμμετέχει σε αυτή τη φάση του θεσμού. Παρόλο που χώριζαν τις δύο ομάδες δύο κατηγορίες, δεν φοβήθηκε την Λαμία και έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πανθρακικό. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, στο -7 από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό και με ματς λιγότερο. Δύσκολο έως απίθανο να κυνηγήσει την πρώτη θέση, στόχος να τερματίσει μέσα στην 3άδα και να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.5 9.75 2.07 1.67 1.42 2.65 2.15 1.62 1.05 1.14 3.75
Λαμία - Apollon Paralimniou / Εκτίμηση

Δεν αξίζει κάτι σε αυτό το ματς πέρα του γκολ/γκολ. Goal/goal (2.25).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr