Ιππόδρομος

Αξιόλογο πρόγραμμα!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 14:52

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Οι δυο πρώτες κούρσες είναι από την Νότια Αφρική για να συμπληρωθεί το παζλ ώστε να μπορούν να διεξαχθούν και τα ΣΚΟΡ. 

Αξιόλογο πρόγραμμα!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 2-1-3-7.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-7-8-12.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΧΑΙΜΑΝΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΠΑΣ ΔΕΝ ΤΖΙΝ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΠΑΡΤΗ, ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ, ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΑΜΠΙΕΝΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΛΟΡΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ, ΑΡΙΩΝΑΣ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ, ΦΡΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΚΟΡΕΝΤΙΝ, ΠΕΡΟΥΝ.