Ιππόδρομος

Κούρσες με φαβορί!

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:18

Πολύ ενδιαφέρουσα συγκέντρωση από τον Μαρκόπουλο, με έξι ελληνικές διαδρομές αλλά και δυο από την Νότια Αφρική για να συμπληρώσουν το πρόγραμμα. Ο Άνσιεντ Σίτι δείχνει το μεγάλο φαβορί στην Πέμπτη κούρσα ενώ τον πρώτο λόγο έχουν οι Λέτο Δε Φερστ και Ιονστάιλ.

Κούρσες με φαβορί!

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και δυο 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

Δείτε ΕΔΩ με εικόνα και ήχο της ιπποδρομίες

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 5-1-3-6.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 2-8-9-4.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΕΡΣΤ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΚΑΜΑΡΙ, ΓΟΥΟΡΙΛΥ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, η ΧΙΚΑΓΙΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί η ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΙ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ, ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΕΞΠΕΚΤΕΙΣΟΝ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΕΝΣΥΛΑΜΠ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΗΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΛΟΡΝΤ, ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ.

8η ιπποδρομία

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΙΟΝΣΤΑΙΛ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ.