Ιππόδρομος

Στηρίγματα αλλά και… παγίδες!

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 - 13:09

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Οι δυο πρώτες κούρσες από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα το fairview συμπληρώνουν το πρόγραμμα. 

Στηρίγματα αλλά και… παγίδες!

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Από την Νότια Αφρική η συγκεκριμένη διαδρομή και η σειρά προτίμησης είναι: 5-2-6-8.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 3-12-6-7.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ, ΕΒΕΛΥΝΑΣΤΑΖΙΑ.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΡΑΒΑΙΛ ΟΡΝΤΕΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΑΡΙΩΝΑΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΤΣΑΚ ΤΕΙΛΟΡ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΚΟΡΕΝΤΙΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ, ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΙΚ.