Λαβράκιας

Φαβορί η Κουόπιο!

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:47

Χόνκα-Κουόπιο 2

Σασουόλο-Αταλάντα  2

Λιλ-Ρεμς  1

Φαβορί η Κουόπιο!

Για το πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας που έχει εμβόλιμη αγωνιστική, η Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χόνκα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη εξάδα αλλά σίγουρα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και θέλουν ένα καλό σερί αν και η αμυντική τους γραμμή δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη. Από την άλλη, η Κουόπιο εντυπωσιάζει με την πορεία της φέτος και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους ακόμα και τον τίτλο από το μεγάλο φαβορί, την Ελσίνκι. Η Κουόπιο μετράει αήττητη 14 αγώνων στο πρωτάθλημα ενώ το μεγάλο ατού της είναι η επίθεση, όπου διαθέτει την πιο παραγωγική. Παράλληλα η Κουόπιο στις δυο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Χόνκα (στο πλαίσιο πρωταθλήματος) είναι αήττητη με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Εμβόλιμη αγωνιστική (5η) στο Καμπιονάτο και η Αταλάντα αντιμετωπίζει στο Μπέργκαμο την Σασουόλο σε ένα ματς όπου εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τον άσσο με απόδοση 1,50. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει σημειώσει μέχρι στιγμής δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με 1-0 από το Σαλέρνο. Η Σασουόλο από την άλλη πλευρά ξεκίνησε με νίκη επί της Βερόνα αλλά στα τρία επόμενα παιχνίδια της με Σαμπντόρια, Ρόμα και Τορίνο γνώρισε μια ισοπαλία και δύο ήττες και έδειξε μεγάλες αδυναμίες. Η Αταλάντα είναι πολύ ανώτερη και δεν πρόκειται να χάσει τη νίκη. Σημειώστε ότι η Αταλάντα μετρά εννέα νίκες (μία στο Κύπελλο) και δύο ισοπαλίες σε σύνολο 11 αγώνων εντός και εκτός έδρας από τις 6/11/2016 και μετά!

Εμβόλιμη αγωνιστική (7η) και στο Σαμπιονά με την Λιλ να υποδέχεται στο «Μετροπόλ» την Ρεμς σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Τζοσελίον Γκουρβενέ και τους παίκτες του προκειμένου να καλύψουν τις γκέλες που προηγήθηκαν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν έχει περιθώριο αποτυχίας καθώς μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μία μόλις νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και δεν δείχνει ικανή να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της. Παρόλα αυτά απέναντι στην μέτριων δυνατοτήτων ομάδα της Ρεμς αναμένεται να τα καταφέρει. Η Ρεμς έχει σημειώσει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα σε έξι ματς μέχρι στιγμής αλλά απέναντι στην Λιλ δύσκολα θα την… γλιτώσει. Σημειώστε ότι πέρσι στις 30/08/2020 Ρεμς – Λιλ 0-1 και στις 17/01/21 Λιλ – Ρεμς 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr