Λαβράκιας

Τα πιο δυνατά σημεία του 3ημέρου!

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 17:26

Οι νίκες για Μπάρνσλεϊ και Λεβαδειακό φαντάζουν αρκετά ισχυρές

Τα πιο δυνατά σημεία του 3ημέρου!

332. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 1 1.62

Μπλάκμπερν από τα… παλιά! Οι Ρόβερς πραγματοποιούν μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν φέτος και αφήνουν υποσχέσεις επιστροφής στην φανταχτερή Πρέμιερ Λιγκ μετά από δέκα χρόνια. Διάγουν τις καλύτερες ημέρες της χρονιάς, προερχόμενοι από πέντε κολλητές ήττες, επιδεικνύοντας εξαιρετικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση με τον εντυπωσιακό απολογισμό τερμάτων 12-0 και κόντρα στην προβληματική Μπάρνσλεϊ, προσφέρονται δικαίως σε τιμές δυνατού φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περιοριστεί σε μόλις δύο τρίποντα σε 23 αγωνιστικές, δεν βρήκαν λύσεις παρά την αλλαγή τεχνικού, σκοράρουν με… αίτηση (15 γκολ/χειρότερη επίδοση στην κατηγορία) ενώ αντιμετωπίζουν και αγωνιστικά προβλήματα λόγω διασποράς κορωνοϊού στις τάξεις τους. Φόρμα και αγωνιστικά νέα αβαντάρουν τον άσο που φαντάζει έτσι μια από τις πιο συνετές επιλογές των επόμενων ημερών.

275. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1.55

Ιδανική ευκαιρία να χτίσει διαφορά από την «ουρά» έχει η Κρίσταλ Πάλας κατακτώντας τους τρεις βαθμούς με την παραπαίουσα Νόργουιτς. Εντός έδρας κρίνεται αξιόπιστη έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά σε εννέα αναμετρήσεις και δεν θα… σπαταλήσει την ευκαιρία κόντρα στους προβληματικούς φιλοξενούμενους. Τα «καναρίνια» φλερτάρουν με μια σειρά αρνητικών ρεκόρ, προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες όπου δεν έχουν καταφέρει καν να σκοράρουν ενώ εκτός έδρας… ψάχνονται, έχοντας περιοριστεί σε μόλις ένα διπλό στις 21 τελευταίες εξορμήσεις! Ο άσος κρίνεται λογικός και μοιραία προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή.

309. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ 1 1.45

Στην καταδίωξη της κορυφής βρίσκεται ο Λεβαδειακός που όπως αναμενόταν πραγματοποιεί μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν και από νωρίς έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μετρά πέντε κολλητές νίκες, παραμένει αήττητη φέτος και επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που την θέλουν φέτος φαβορί για την μεγάλη επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ. Η Ρόδος έχει θετική έως τώρα εικόνα, παλεύει όλα τα ματς αλλά εκτός… νησιού δεν επιδεικνύει ανάλογη αποτελεσματικότητα. Εκτός έδρας ακόμα… περιμένει το πρώτο φετινό διπλό και μοιραία δεν πείθει πως μπορεί να προβληματίσει το φαβορί για τον τίτλο στην κατηγορία.

514. AΡΜΠΡΟΟΥΘ-ΧΑΜΙΛΤΟΝ 1 1.74

Εντυπωσιακά κυλά η έως τώρα σεζόν για την Αρμπροουθ που δικαιούται να… ονειρεύεται! Με μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις και αφήνει υποσχέσεις τίτλου. «Τρέχει» ένα αήττητο 11 αγωνιστικών, μετρά τρεις σερί νίκες επιδεικνύοντας συνάμα τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση στην κατηγορία και έχει έτσι τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην Χάμιλτον. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται στην μετριότητα και φέτος, έχουν περιοριστεί σε μόλις δύο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς, έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα και δεν δείχνουν ικανοί να αναστατώσουν την… φουριόζα Αρμπροουθ.

525. AΡΟΥΚΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ 2 1.70

Σταθερή και αξιόπιστη παρουσιάζεται και φέτος η Μπράγκα και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην μονότονη Αρούκα. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν σε ακόμη μια σεζόν υπόδειγμα αξιοπιστίας και χαρακτηριστικό είναι πως έχουν ηττηθεί μόνο από τους «μεγάλους» (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ) στα πρώτα 15 ματς της σεζόν. Η Αρούκα κινείται και φέτος στην μετριότητα, έχει περιοριστεί σε μόλις τρεις νίκες σε 15 αγωνιστικές και δεν δείχνει ικανή για κάτι περισσότερο πέραν της παραμονής στην κατηγορία. Λογικό κρίνεται το διπλό, που τις τελευταίες ώρες δέχεται πιέσεις και βρίσκεται ήδη σε πτώση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr