Λαβράκιας

Πεντάδα με μεγάλες αποδόσεις!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 11:56

Εξαιρετικό το πρόγραμμα του τριημέρου, ξεχωρίζουν τα διπλά Μίλαν και Κοπεγχάγης, έχουν μεγάλη τύχη οι νίκες και Ατλέτικο Μαδρίτης και Αρη!

Πεντάδα με μεγάλες αποδόσεις!
  1. Μπασακσεχίρ-Γαλατασαράι 1 1,92

Σε άλλες εποχές το παιχνίδι Μπασακσεχίρ-Γαλατασαράι θα ήταν ντέρμπι ολκής της Πόλης αλλά την φετινή σεζόν τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Η Μπασακσεχίρ του Εμρέ Μπελόζογλου διαγράφει φοβερή πορεία και βρίσκεται αγκαλιά με την έξοδό της στην Ευρώπη ενώ στον αντίποδα η Γαλατασαράι απογοητεύει και βιώνει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Η Μπασακσεχίρ παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ενώ η Γαλατασαράι έχει κατρακυλήσει στην 13η θέση. Η ομάδα του Ντομενέκ Τορέντ έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία οκτώ ματς και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Γαλατασαράι ηττήθηκε 3-2 εντός έδρας από την Σίβασπορ την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας και μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Κάκιστο το κλίμα στο εσωτερικό της Γαλατασαράι και ο άσσος με απόδοση 1,92 αξίζει το ρίσκο.

  1. Μπρόντμπι – Κοπεγχάγη 2 1,84

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Α Δανίας και η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει την Μπρόντμπι σε ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Τζες Θόρουπ και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου. Η Μπρόντμπι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με επτά σερί ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ενώ στον αντίποδα η Κοπεγχάγη μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα δέκα τελευταία της παιχνίδια από τις 27 Φεβρουαρίου και μετά. Σημειώστε ότι η παράδοση είναι υπέρ της Κοπεγχάγης καθώς έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με την Μπρόντμπι, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 11 Απριλίου 2021 και μετά. Στο τελευταίο τους παιχνίδι στις 18/04/2022 Κοπεγχάγη-Μπρόντμπι 2-0. Το διπλό με απόδοση 1,84 έχει πρώτη τύχη.

  1. Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1 2,05

Το τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι παντελώς αδιάφορη αφού κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο την προηγούμενη αγωνιστική όταν και νίκησε 4-0 την Εσπανιόλ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι πολύ κουρασμένη από τον αγώνα ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» την περασμένη Τετάρτη. Η Ρεάλ νίκησε 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ. Η «βασίλισσα» αγωνίστηκε 120 λεπτά και αυτό θα την επηρεάσει αρνητικά στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα της. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην 4η και τελευταία θέση που οδηγεί σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την θέση αυτή αφού πίσω της καραδοκεί η Μπέτις και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Λόγω έδρας και ανάγκης θα ρισκάρουμε στον άσσο με απόδοση 2,05.

  1. Βερόνα-Μίλαν 2 1,72

Η Μίλαν αντιμετωπίζει στο «Μπεντεγκόντι» την Βερόνα για την 36η αγωνιστική στο Καμπιονάτο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Η Μίλαν οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία με διαφορά δύο βαθμών από την 2η Ίντερ και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας. Η Βερόνα βρίσκεται στην 9η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την 7η και τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά ρεαλιστικά δεν έχει πολλές ελπίδες. Η Μίλαν παραμένει αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες και διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα από την Βερόνα. Υπέρ του διπλού και η παράδοση. Η Μίλαν έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Βερόνα, εντός και εκτός έδρας, από τις 5/05/2018 και μετά. Το διπλό με απόδοση 1,72 έχει μεγάλη τύχη.

  1. Άρης-Ολυμπιακός 1 2,02

Άρης και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη μέσα στην Τούμπα και εξασφάλισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι παντελώς αδιάφορη σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος καίγεται για νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο… κόλπο για την έξοδό του στην Ευρώπη. Ο Άρης παραμένει αήττητος στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς ενώ ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα έξι τελευταία ματς. Σημειώστε ότι στις 6 Μαρτίου 2022 Άρης – Ολυμπιακός 2-1. Λόγω ανάγκης και έδρας θα ρισκάρουμε στον άσσο με απόδοση 2,02!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr