Λαβράκιας

Παρολί με… ισοπαλίες

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 08:10

Τα περισσότερα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους και το κίνητρο σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει σημαντικό ρόλο για την τελική επιλογή των σημείων. Ρισκάρουμε με δυο ισοπαλίες σε υψηλές τιμές.

Παρολί με… ισοπαλίες

Στην Μπουντεσλίγκα, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική με αρκετές ομάδες να έχουν κίνητρο αναφορικά με την επίτευξη των στόχων τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Χέρτα. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς δεν μπορούν να «κουνηθούν» από την δεύτερη θέση και δεν είναι τυχαίο ότι στα τρία τελευταία ματς, μετρούν δυο ήττες.

Η Χέρτα όμως έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς θέλει να μην μπει σε διαδικασία μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία. Για να το καταφέρει αυτό, είτε θα πρέπει να περιμένει μη νίκη της Στουτγάρδης (γιατί σε ισοβαθμία με την τελευταία, η Χέρτα θα είναι 16η) ή αλλιώς κρατάει την τύχη στα χέρια της και με θετικό αποτέλεσμα στην Βεστφαλία, θα είναι και μαθηματικά στην Μπουντεσλίγκα (άσχετα με τι αποτέλεσμα θα φέρει η Στουτγάρδη).

Με τα παραπάνω δεδομένα, παρότι η Χέρτα δεν είναι καμιά ομάδα εμπιστοσύνης, θα ρισκάρουμε στο κίνητρο των Βερολινέζων, τουλάχιστον για την ισοπαλία που πληρώνει πάνω από 4.00.

Και δεύτερη επιλογή, αυτήν την φορά από το πρωτάθλημα του Σαμπιονά Γαλλίας. Η Ρεν υποδέχεται την Μαρσέιγ σε μια αναμέτρηση όπου και οι δυο πλευρές ψάχνουν βαθμούς για να οριστικοποιήσουν τους στόχους τους. Σε θέση ισχύος η Μαρσέιγ, με λιγότερο άγχος και πιθανόν και η ισοπαλία να δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα για την 2η θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεν μάχεται για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης (στην πρώτη πεντάδα) αλλά η ήττα από την Ναντ εκτός, την έβαλε σε περιπέτειες. Εντός έδρας πάντως δείχνει καλό πρόσωπο, αν και πρωτίστως θα κοιτάξει να μην ηττηθεί.

Ίσως λοιπόν μια ισοπαλία να μην είναι άσχημη για καμιά από τις δυο, σε αποδόσεις μάλιστα που ξεπερνούν κατά πολύ τον τριπλασιασμό.

Ντόρτμουντ-Χέρτα Χ (4.50)

Ρεν-Μαρσέιγ Χ (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr