Λαβράκιας

Το πρώτο βήμα για Ρέιντζερς

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 08:10

Για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρέϊντζερς υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο «Αιμπροξ» για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με φόντο μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο βήμα για Ρέιντζερς

Με ανατροπή, οι Ρεϊντζερς ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ουνιόν Γκιλουάζ από το Βέλγιο (είχαν ηττηθεί 2-0 εκτός και επικράτησαν με 3-0 στο γήπεδο τους), δείχνοντας ότι εντός μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και μπορούν να επικρατήσουν επί οποιουδήποτε αντιπάλου.

Ομάδα που δημιουργεί αρκετές φάσεις και επιτίθεται τόσο από το κέντρο όσο και από τα πλάγια, κάνοντας αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η Αϊντχόφεν μπορεί να πέτυχε σπουδαία πρόκριση επί της Μονακό στην παράταση, όμως δείχνει να έχει αρκετά κενά στα μετόπισθεν, καθώς σε κανένα επίσημο παιχνίδι της ως τώρα (Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα Ολλανδίας) δεν έχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι και με αντιπάλους, τύπου Γκόου Αχέντ και Εμεν δέχτηκε τέρματα και μάλιστα σε «κανονικές» καταστάσεις (δεν ήταν στην κόντρα κ.τ.λ.).

Με τα δεδομένα αυτά, ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τον διπλασιασμό είναι άκρως ελκυστικός για ποντάρισμα.

Μάλιστα για να ρισκάρουμε και λίγο παραπάνω μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο με το over, με την τιμή να αγγίζει το 3.80.

Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν 1 (2.40)

Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν 1+Over (3.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr