Λαβράκιας

Με την βαριά… φανέλα!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 08:14

Και φτάσαμε αισίως στα ημιτελικά του κυπέλλου Βραζιλίας, όπου διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια. Η Σάο Πάολο υποδέχεται την Φλαμένγκο σε μια αναμέτρηση που δεν υπάρχει μεγάλο φαβορί.

Με την βαριά… φανέλα!

Μπορεί οι αποδόσεις να χρίζουν φαβορί την Φλαμένγκο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι τιμές θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες.

Η Σάο Πάολο μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της, και το κύπελλο είναι μια διέξοδος για να μπορέσει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου από την στιγμή που στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω από την πρώτη εξάδα.

Η Φλαμένγκο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε καλή κατάσταση αλλά σίγουρα χρειάζεται μεγάλο σερί νικών για να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου, ενώ εκτός έδρας δεν έχει και την πιο σταθερή εικόνα, για να αποτελέσει στήριγμα.

Ειδικά τώρα που το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο, οι άμυνες λογικά θα παίξουν τον βασικό ρόλο. Δύσκολα το παιχνίδι θα ανοίξει αλλά η Σάο Πάολο φέτος στο κύπελλο έχει μόνο νίκες εντός έδρας και μπορεί να πετύχει μια ακόμα, για να πάρει προβάδισμα.

Ο άσος βρίσκεται σε τιμές αουτσάϊντερ που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό και αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Σάο Πάολο-Φλαμένγκο 1 (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr