Λαβράκιας

Ικανή για κάτι καλό η Σεν Γκάλεν!

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι κορυφής.

Ικανή για κάτι καλό η Σεν Γκάλεν!

Η Γιουνγκ Μπόις δίνεται ξεκάθαρο φαβορί, λόγω της ποιότητας και της δυναμικής που έχει τα τελευταία χρόνια αλλά σίγουρα έχει και απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η Σεν Γκάλεν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, ως συνέχεια της εξαιρετικής πορείας από πέρσι στον δεύτερο γύρο (πορεία πρωταθληματισμού) και δείχνει φέτος ικανή να μπει σφήνα στα φαβορί για την διεκδίκηση ακόμα και του τίτλου.

Ομάδα με έφεση στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα, θα πιέσει την Γιουνγκ Μπόις και οι αποδόσεις του άσου κρίνονται άκρως προκλητικές.

Σεν Γκάλεν-Γιουνγκ Μπόις 1 (3.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr