Λαβράκιας

Με την δύναμη της έδρας!

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:14

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η νεοφώτιστη Μπαράκας υποδέχεται την Λανούς με τον άσο να δίνεται σε τιμές αουτσάϊντερ.

Με την δύναμη της έδρας!

Σίγουρα η Μπαράκας δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο, αλλά με την μέχρι τώρα πορεία της, δείχνει να έχει απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού (σε ειδικό πίνακα βαθμολογίας) και να πετυχαίνει τον βασικό στόχο της παραμονής.

Μάλιστα στα δυο τελευταία ματς που έδινε εντός έδρας, επέστρεψε στην φυσική της έδρα (με μόλις 6.000 θέσεις αλλά που γεμίζουν) και έχει κάνει ισάριθμες νίκες (με Κολόν και Ντιφένσα).

Η Λανούς από την άλλη πλευρά, πραγματοποιεί πολύ άσχημη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη σε εννιά εξορμήσεις ενώ διαθέτει το χειρότερο παθητικό τερμάτων.

Με τα δεδομένα αυτά, το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι πιο μοιρασμένο.

Ο άσος σε τιμές που αγγίζουν τον τριπλασιασμό, αξίζει για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Μπαράκας Σεντράλ-Λανούς 1 (2.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr