Λαβράκιας

Με το διπλό της Τσερέζο

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:10

Σε εξ’ αναβολής για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, η Ουράβα υποδέχεται την Τσερέζο Οσάκα και το σετ των αποδόσεων μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους.

Με το διπλό της Τσερέζο

Η Ουράβα μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση της και να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο όμως πλέον έχει χάσει πολύτιμο έδαφος από την πρώτη τριάδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της επόμενης περιόδου.

Αντίθετα, η Τσερέζο Οσάκα, κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να επιστρέψει στις νίκες με το 2-1 επί της Τοσού και πλέον θέλει ανάλογη συνέχεια ώστε να μπει και πάλι δυνατά στην μάχη της τριάδας (έχει και δυο ματς λιγότερα από Χιροσίμα και Κασίμα που είναι αυτές πρωτίστως που κυνηγάει).

Αναμέτρηση λοιπόν ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους (ενώ θα βρεθούν αντιμέτωπες και στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας), οπότε οι αποδόσεις στο διπλό της Τσερέζο που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό, κρίνονται ελκυστικές για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Ουράβα-Τσερέζο Οσάκα 2 (3.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr