Λαβράκιας

Δυάδα από την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Μόρτον και Έιρ στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση αυτό το διάστημα και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Αρμπρόουθ και Ρέιθ Ρόβερς, αντίστοιχα.

Δυάδα από την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Μόρτον φιλοξενεί την Αρμπρόουθ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους αλλά σίγουρα χρειάζονται μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους αν θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Η Αρμπρόουθ βρίσκεται από νωρίς στην τελευταία θέση, δεν έχει νίκη ακόμα στο ενεργητικό της, με την επίθεση να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην δημιουργία και το σκοράρισμα. Με τα δεδομένα ως τώρα, ο άσος σε τιμές κοντά στο 2,50 είναι άκρως προκλητικές.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Ειρ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρέιθ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο σερί ήττες και είναι εμφανές το πρόβλημα που έχουν στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα, με μόλις πέντε τέρματα σε έξι αναμετρήσεις. Δεδομένα φέτος θα δώσουν μάχη για να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Αντίθετα η Έιρ έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, παραμένει ακόμα αήττητη στο πρωτάθλημα και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για διεκδίκηση ακόμα και της πρώτης θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Το διπλό βρίσκεται σε τιμές που προκαλούν.

Μόρτον-Αρμπρόουθ 1 (2.47)

Ρέιθ Ρόβερς-Ειρ 2 (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr