Μπαλαντέρ

Σκοράρουν Ναντ και Ολυμπιακός!

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:34

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League γίνεται στη Νάντη της Γαλλίας και υπάρχει μια εξαιρετική πρόταση που είναι στο 2,30.

Σκοράρουν Ναντ και Ολυμπιακός!

Πάμε απόψε να μιλήσουμε ευρωπαϊκά για λίγο. Να αφήσουμε, προς το παρόν, πίσω, τα όσα ακολούθησαν με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Χαμός έγινε με τον συγκεκριμένο ορισμό. Και θα έχουν πολλές φωνές και τις επόμενες ημέρες.

Τώρα όμως θα βάλουμε το καλό μας... κοστούμι. Για να πάμε λίγο στα βαθιά της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ναντ.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς για τους ερυθρόλευκους. Καθώς η Ναντ είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ. Και οι ίδιοι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Θα πρέπεο να σημειωθεί βέβαια πως δεν έχει την κατάλληλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Και ίσως εκεί να την πατήσει.

Παράλληλα στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος μπήκαν από δύο γκολ και πάνω. Αυτό δείχνει πως έχει θέματα στην άμυνα.

Θέματα στην άμυνα έχει και ο Ολυμπιακός όμως. Που ξανά θα παίξει με αλλαγές στην 4άδα της άμυνας. Κάτι που δεν βοηθάει να βρει σταθερότητα. Από την άλλη με τον Πέπε Μπιέλ να ενσωματώνεται στην ομάδα και να κάνει εξαιρετικό ντεμπούτο (ασίστ και γκολ στο 3-1 επί της Ιωνικού) έγινε καλύτερος επιθετικά.

Που το πάω; Μα φυσικά στο ποντάρισμα του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και λήξει με over 2,5 γκολ το ματς. Είναι στο 2,30 και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.