Μπαλαντέρ

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού και η ιδιαιτερότητα στο Ολυμπιακός - Βόλος

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:38

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ δεσπόζει στις προτάσεις για τα τρία ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού και η ιδιαιτερότητα στο Ολυμπιακός - Βόλος


Σας τα είπα για τα ματς του Σαββάτου. Ο Ατρόμητος είναι πιο δεμένη ομάδα. Κάνει καλή δουλειά ο Κόλμαν. Κι έτσι έριξε 4άρα στον Ιωνικό. Για το ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, σας επεσήμανα πως θα σκοράρουν αμφότερες.

Βέβαια δεν περίμενα να ηττηθεί ο ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό και ο Μπούσης τελείωσε τους Σαμαράδες (Γιάννη, Γιώργο). Πάει σε άλλο μοντέλο αγωνιστικής εικόνας. Να το θυμηθείτε. Ο επόμενος που θα φύγει είναι ο Νιόπλιας, σε ένα ακόμα άτυχο αποτέλεσμα. Ήδη ψάχνει προπονητή το αφεντικό!

Για το ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός, η ήττα των φιλοξενούμενων έφερε σε δύσκολη θέση τον Ταουσιάνη για την παραμονή στον πάγκο.

Με τον άσο

Πάμε στα σπουδαία τα αποψινά. Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι αυτό που δεσπόζει. Εγώ ξεκάθαρα είμαι με τον άσο, που βρίσκεται στο 2,48. Γιατί; Μα γιατί στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός είναι πιο δεμένη ομάδα.

Καταλαβαίνω πως η ΑΕΚ αρχίζει να δυναμώνει. Θέλει δουλειά όμως για να γίνει ομάδα. Σίγουρα είναι επικίνδυνη στην επίθεση. Έχει όμως θέματα στην άμυνα.

Οι πράσινοι θα πιέσουν στο πρώτο 20λεπτο. Αν καταφέρουν να σκοράρουν θα πάρουν και τη νίκη. Ρισκάρω να δώσω και σκορ. 1-0! Είναι η ευκαιρία τους να δείξουν πως θα κυνηγήσουν τον τίτλο έως το φινάλε.

Η ιδιατερότητα

Λίγο νωρίτερα θα ξεκινήσει το ματς στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βόλο. Ιδιαίτερο παιχνίδι. Βλέπε κόντρες Μαρινάκης-Μπέος.

Αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεμπουκώσουν. Να δείξουν πως έχουν το γκολ και την δημιουργία. Γνώμη μου είναι πως η εικόνα που έχουν τώρα, δύσκολα θα αλλάξει πολύ έως το φινάλε. Για να δούμε...

Τέλος πάντων για το ματς με τον Βόλο θα βρουν διαδρόμους να σκοράρουν. Ο αντίπαλος έχει αποδυναμωθεί. Αποχώρησε ο πρώτος σκόρερ Φαν Βέερτ, φεύγει και ο μέσος Φερνάντες (ΠΑΟΚ). Χωε΄θις καλή ψυχολογία λοιπόν, αναμένεται να δεχθούν μεγάλη πίεση. Στο 2,90 το over 3,5 γκολ, αξίζει το ρίσκο.

Για το ματς του Αστέρας Τρίπολης - Άρης δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Όλα μπορούν να συμβούν. Το γκολ - γκολ είναι στο 2,07, αλλά και πάλι είναι μεγάλο ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1

Ολυμπιακός - Βόλος over 3,5 γκολ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.