Μπαλαντέρ

Σκοράρουν Παναιτωλικός και ΑΕΚ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:06

Τα τρία ματς της Super League για την 5η αγωνιστική προσφέρονται για ιδιαίτερες προτάσεις και σημαντικέ αποφάσεις, σχετικά με τον πάγκο μιας ομάδας!

Σκοράρουν Παναιτωλικός και ΑΕΚ

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και φυσικά είμαστε εδώ στο ραντεβού μας που έχει παρασκήνιο από την Super League, μαζί με προτάσεις.

Πάμε αμέσως στα παιχνίδια μας που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λαμία. Σας λέω από τώρα άσο, που είναι στο 1,85.

Σας έχω αναφέρει ξανά πως ο Κόλμαν έχει κάνει σοβαρή δουλειά στην ομάδα του Περιστερίου. Το τόνισα και το προηγούμενο Σάββατο όπου πήρε μεγάλη νίκη στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Γενικά ο Ατρόμητος το πήγε καλά και στις μεταγραφές. Λίγες και στοχευμένες.

Με τον Κόλμαν να είχε πολύ καιρό το υλικό για να το δουλέψει. Η Λαμία από την μεριά της, μόνο με φουλ άμυνα δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι. Νομίζω πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και θέμα Φέστα στον πάγκο. Κρατήστε το.

Στο Αγρίνιο...

Πολύ μεγάλη η αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός είχε δύο σερί εξορμήσεις όπου έμεινε αήττητος με 1 νίκη. Μάλιστα στο μοναδικό εντός επικράτησε 3-1 του Άρη.

Εξαιρετική ομάδα και με καλή δημιουργία και σκοράρισμα. Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλει πάση θυσία αποτέλεσμα. Δεν συμμερίζομαι τις τιμές που είναι πολύ μικρές για το διπλό.

Θα πάω στο γκολ - γκολ που βρίσκεται στο 2,02. Σκοράρει ο Παναιτωλικός, αλλά και η ΑΕΚ.

Με τα γκολ στη Λεωφόρο

Η βραδιά κλείνει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2-3 γκολ είναι στο 1,90. Προς τα εκεί θα πάω.

Οι πράσινοι είναι η πιο συγκροτημένη ομάδα. Αλλά αυτό θα είναι και το 4ο εντός έδρας ματς στην πρώτη 5άδα αγώνων. Μεγάλη αβάντα το πρόγραμμα. Γιατί οι νίκες φτιάχνουν χαρακτήρα. Και αυτό είναι που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2/3 ΓΚΟΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.