Μπαλαντέρ

Προσοχή με τον Λεβαδειακό!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:40

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης και μπορεί να πάρει την νίκη, ενώ το γκολ/γκολ μου κάνει για το Άρης - Ολυμπιακός

Προσοχή με τον Λεβαδειακό!

Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους και καλή νέα εβδομάδα που θα ξεκινήσει από την Δευτέρα. Επιβλητικό το πέρασμα της ΑΕΚ από το Αγρίνιο το Σάββατο. Είχα πει πως θα σκοράρουν και οι δύο. Με διέψευσε ο Παναιτωλικός. Για τον Παναιθηναϊκό βγήκε το 2-3 γκολ. Δεν περίμενα όμως να μην νικήσει ο Ατρόμητος.

Πάμε στα σημερινά και θα πω ότι με ιντριγκάρει η αναμέτρηση του Λεβαδειακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Να τονίσω πως αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει εντός ο Λεβαδειακός. Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο γήπεδο του.

Και είναι και κομβικό αναφορικά με τοις βλέψεις της ομάδας της Βοιωτίας για την παραμονή. Ο Αστέρας από την άλλη δεν έχει βρει τα πατήματα του. Ο Μεταξάς έχει θέματα. Δεν είναι ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας. Είναι πιο δύσκολη ομάδα και με έντονο το λάτιν - ιβηρικό στοιχείο. και ο Μεταξάς, που είναι της Γερμανικής σχολής, έχει δυσκολίες.

Θα πάρω το ρίσκο μου εδώ. Θα πάει με τον άσο που είναι στο 3,05. Ξέρω πως ο Κομπότης έχει φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του Λεβαδειακού, προσφέροντας έξτρα πριμ για τη νίκη. Για να δούμε.

Ιδιαίτερο ματς

Για πάμε και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μεγάλο ματς. Ο Πάρντιου κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη. Ο Ολυμπιακός πάει εκεί με τον Κορμπεράν να είναι αγχωμένος και πιεσμένος.

Γνώμη μου είναι πως όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως και οικ δύο ομάδες δέχονται φάσεις. Και οι δύο ομάδες έχουν το γκολ. Οπότε το να σκοράρουν και οι δύο είναι καλό ποντάρισμα και δίνεται στο 1,93.

Πάντως βλέπω και Χ ημίχρονο, γιατί και οι δύο θα είναι προσεκτικοί στην αρχή...

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.