Μπαλαντέρ

Πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 11:03

Μεγάλες οι ευκαιρίες που βγαίνουν στοιχηματικά από τα ματς της Κυριακής στην Super League και ειδικά στο ντέρμπι της Τούμπας

Πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Καλή Κυριακή σε όλους. Η Super League επέστρεψε και το ενδιαφέρον φούντωσε. Στην Λαμία η ομώνυμη ομάδα νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό. Δεν μας βγήκε η πρόταση το να σκοράρουν και οι δύο αν και ο Λεβαδειακός είχε δύο καλές φάσεις.

Πάντως ο Φέστα κράτησε την θέση του στην Λαμία με αυτή τη νίκη. Αν δεν την είχε πάρει τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...

Πάμε στα σημερινά ματς. Μου αρέσει το over 2,5 γκολ στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Ξέρω οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν δείξει κάτι δημιουργικά έως την διακοπή. Αλλά τώρα πνέει άνεμος αλλαγής.

Ντεμπούτο Μίτσελ

Ο Μίτσελ είναι στον πάγκο και θα κάνει ντεμπούτο. Δεν ξέρω αν θα φανούν όλα όσα σχεδιάζει. Ξέρω όμως πως στις προπονήσεις δούλεψε πολύ με κίνηση, χωρίς την μπάλα στα πόδια. Γρήγορες πάσες κι επιθέσεις.

Για να δούμε αν θα βγει. Ο Ατρόμητος είναι καλά δουλεμένος, αλλά δεν ξέρει πλέον πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός. Το απρόβλεπτο μπορεί να βοηθήσει ώστε να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ. Προσθέστε πως και οι γηπεδούχοι δεν έχουν την καλύτερη αμυντική λειτουργία. Στο 1,95 το over 2,5 γκολ.

Ο Άλαν Πάρντιου

Στον Βόλο το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Άρη δεν είναι εύκολο. Οι γηπεδούχοι θέλουν προσοχή ειδικά στην έδρα τους. Ωστόσο ο Άρης στα χέρια του Άλαν Πάρντιου θα αποκτήσει ταυτότητα. Παράλληλα έχει και ποιότητα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έρθει το διπλό που είναι στο 2,00. Έχει το ρίσκο του πάντως, παρά την μικρή τιμή.

Το ντέρμπι της Τούμπας

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με το ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω γιατί έχει τόσο μεγάλη τιμή το διπλό. Οι πράσινοι είναι πιο ομάδες από όλες τις άλλες. Και φέτος είναι αποφασισμένοι να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Δεν έχουν δώσει ακόμα πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Απέκτησαν αυτοπεποίθηση όμως με τις νίκες που πήραν. Ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνεται κι έχει κενά στο ρόστερ σε καίριες θέσεις. Βέβαια για τον ίδιο είναι ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός όμως μπορεί να το βγάλει στην επιφάνει τα μειονεκτήματα του. Αν οι πράσινοι καταφέρουν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο μπορούν να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Όπως και να έχει το διπλό στο 3,11 είναι μια πρόκληση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER 2,5 ΓΚΟΛ 1,95
ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ 2 2,00
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 3,11

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.