Ο Αναλυτής

Παιχνίδι σε Γαλλία και Πορτογαλία!

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:11

Καλημερίζω όλους τους αναγνώστες της σελίδας μας. Αυτή είναι η καινούργια μας στήλη και εδώ θα αναλύουμε και θα προτείνουμε τα καθημερινά δρόμενα του ποδοσφαίρου. 

Παιχνίδι σε Γαλλία και Πορτογαλία!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση των ομάδων έχουμε σήμερα, και η Παρασκευή προσφέρεται για ωραίες και σωστές επιλογές. Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

ΑΝΖΕ - ΜΑΡΣΕΙΓ

Η Ανζέ πριν τη διακοπή είχε καταφέρει να πάρει δύο μεγάλα αποτελέσματα, απέναντι σε Νις και Μονπελιέ. Η διακοπή ήρθε σε κακό σημείο δηλαδή, και μπορεί να μην την ευνόησε τόσο. Πάντως η ομάδα πήρε δύο τεράστιες ανάσες με αυτά τα αποτελέσματα και κατάφερε να αναρριχηθεί στον πίνακα, ξεκολλώντας από τις τελευταίες θέσεις. «Πλέον έχουμε βγάλει το κεφάλι μας από το νερό, δουλεύουμε πολύ, ειδικά στις στατικές φάσεις», δήλωσε ο κόουτς, Μπατίκλ. Σοβαρή απώλεια για την ομάδα ο τραυματισμός του βασικού επιθετικού Ντιονί, που χάνει όλη τη χρονιά. Γενικότερα οι τραυματισμοί είναι ένα γενικότερο θέμα στην ομάδα.

Η Μαρσέιγ με τη σειρά της δείχνει να μη μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Αγωνιζόμενη σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα, δείχνει να μη βρίσκει εύκολα τα πατήματά της. Στο πρωτάθλημα βέβαια τα πηγαίνει εξαιρετικά, αφού είναι δεύτερη μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Παρί. Η διακοπή ήταν σημαντική και θα την βοήθησε, ειδικά τους βασικούς παίκτες. Με την Ανζέ έχει τρομερή προϊστορία, αφού μετράει 1 ήττα σε 13 παιχνίδια.

Εκτίμηση: H Mαρσέιγ έχει ποιότητα και είναι ανώτερη από την αντίπαλό της. Επίσης έχει την προϊστορία με το μέρος της. Πάμε με το διπλό στο 1.83.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ

Πάνω που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε χτίσει σερί 4 αγώνων αήττητη σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε η γκέλα στην έδρα της Μποαβίστα. Ηττήθηκε με 2-1 και ουσιαστικά, φρέναρε την πορεία της. Θέλει πολύ δουλειά και δρόμο για να σβήσει το -11 από τη κορυφή. Το διάλλειμα ήταν σημαντικό για την ομάδα, η οποία πρέπει να βρει τον εαυτό της, αν δεν θέλει να πάει από νωρίς χαμένη η χρονιά. Στην Ευρώπη πάντως διαπρέπει με 2/2 νίκες και κορυφή στον όμιλο.

2-2 και βαθμός στο 95' για τη Ζιλ Βισέντε στο παιχνίδι με τη Ρίο Άβε. Σαν νίκη είναι αυτή η ισοπαλία αφού κατάφερε και έσωσε τον βαθμό στα χασομέρια του αγώνα. Είναι μια ομάδα που σκοράρει πάντως εύκολα, όπως και δέχεται γκολ και εύκολα. Στην έδρα της Σπόρτινγκ έχει να κερδίσει από το 2012 πάντως. Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της. Το μόνο που προσφέρουν είναι παιχνίδια με υψηλά σκορ και πολλά over. Ο κόουτς Βιέιρα εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει Σπόρτινγκ, κάνοντας λόγο ακόμα και για νίκη.

Εκτίμηση: Η Σπόρτινγκ πρέπει να αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό της και στο πρωτάθλημα σιγά σιγά. Δεν την παίρνει να μείνει άλλο πίσω. Βέβαια απόψε αν δεν είναι σοβαρή και προσεκτική μπορεί να το πληρώσει. Μου αρέσουν οι αποδόσεις του over 2,5 (1.65) και το goal/goal (2.00). Θα επιλέξω όμως το ασιατικό over 1.25 ημιχρόνου σε απόδοση 2.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr