Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προκριματικά Μουντιάλ: Δύο άσοι και δύο διπλά

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 14:47

Δυνατά ματς και εξαιρετικά για στοίχημα αναφορικά με τα προκριματικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνουν την Δευτέρα (4/7)

Προκριματικά Μουντιάλ: Δύο άσοι και δύο διπλά


Με τα προκριματικά των εθνικών ομάδων και σήμερα που έτσι πέφτει η αυλαία της στοιχηματικής σεζόν για το καλοκαίρι. Και είχαμε πει ότι θέλουν προσοχή τα παράθυρα καθώς τώρα είχαμε και συμμετοχές κάποιων ΝΒΑερς και βασικά όλων των άλλων παικτών.

Παρόλα αυτά δεν έλλειψαν οι εκπλήξεις και άρα θέλει πάλι προσοχή. Και δεν ξεχνάμε το κας άουτ. Είδατε τι έγινε πάλι χτες. Κλείναμε τριάδα νικών για διπλασιασμό με την νίκη της Κροατίας και ενώ έχουν περάσει τα άλλα δύο παιχνίδια μας.

Στο +4 με μπάλα δική της στα 40΄΄ και έχασε εντός έδρας και έμεινε και εκτός Μουντομπάσκετ από την 1η φάση και ενώ είχε και ΝΒΑερς!
Αυτό είναι το μπάσκετ όμως. Και γι αυτό στο μπάσκετ κάνεις κας άουτ που σου δίνει τέτοιες στιγμές όλο το κέρδος.

Πάμε στα σημερινά όμως. Κι ενώ όπως είπαμε και χτες έχουμε εικόνα πλέον ξεκάθαρη των συνθέσεων, αλλά το ίδιο και οι εταιρείες και έτσι έχουν χαλάσει τις ελκυστικές τιμές.

Θυμίζω ότι οι ομάδες που περνάνε στην επόμενη φάση μεταφέρουν τα αποτελεσματά τους. Και έτσι έχουν κίνητρο. Η Εθνική μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Η Γεωργία παίζει με την Ισπανία. Η ομάδα του Ζούρου με πλήρη σύνθεση έχασε στην Λετονία από την Ουκρανία με 79-66(47-34ημ) και έχει 3-2.
Η Ισπανία διέλυσε 80-44 την Β.Μακεδονία και είναι αήττητη. Αλλά θέλει το ματς για να μην κουβαλά ήττα μαζί. Αν και δεν έχει ΝΒΑερς η Ισπανία στο -6 είναι φαβορί λογικά αλλά θα γίνει μάχη.

Καθώς η σύνθεση της Ισπανίας δεν μου αρέσει. Πάμε και στο ματς της Β.Μακεδονίας με την Ουκρανία. Χωρίς νίκη η γηπεδούχος και η ταλαιπωρημένη Ουκρανία πάει καλά έχοντας και τον ΝΒΑερ Μίχελτσουκ. Στο -17 αλλά προσέχουμε καθώς παίζει και την Πέμπτη με την Ισπανία(!)σε σημαντικο ματς.Και να χάσει εδώ δεν αλλάζει κάτι καθώς δεν μεταφέρει την ήττα αφού δεν περνάνε οι γηπεδούχοι. Πονηρό το χάντικαπ.

Η Λιθουανία χωρίς ΝΒΑερς αγκομάχησε 70-72 στην Βουλγαρία και η Τσεχία με Σατοράνσκι αλλά χωρίς Βέσελι έκανε σημαντική νίκη άνετα εντός με την Βοσνία (93-81).

Αήττητη η Λιθουανία αλλά δεν θέλει να κουβαλήσει ήττα.Η Τσεχία που είχε μέινει πίσω θέλει την νίκη επίσης. Στο 1.50 και -4 σωστά και πονηρό ματς σε όλα. Στο άλλο ματς του γκρουπ η Βοσνία παίζει με την Βουλγαρία για την πρόκριση.

Στο 2-3 η Βοσνία του Μούσα σαν καλύτερο παίκτη και στο 1-4 η Βουλγαρία του Σάσα Βεζενκοφ που πάλεψε στα ίσα με την Λιθουανία. Ισως χρειαστεί και +11(είχε χάσει με 10π μέσα από Βοσνία)η γείτονα χώρα. Στο -5 και στο1.40 σωστά. Προς άσο.

Η Γαλλία έχασε δίκαια πάντως και έχοντας 1/15τρ(!) σε ένα θρίλερ στο Μαυροβούνιο με 70-69 και έχει 4-1. Η Ουγγαρία αγκομάχησε από 40-31ημ με το 69-68 με την ουραγό Πορτογαλία μέσα.Χωρίς ΝΒΑερς η Γαλλία και περίπατο και σωστά στο -13. Προς άσο σαφώς.

Χωρίς νίκη και αδιάφορη η Πορτογαλία που πάντως πάλεψε (69-68)στην Ουγγαρία. Το Μαυροβούνιο έκανε το μπαμ όπως είπαμεμε τους γάλλους αν και δεν έχει κανένα όνομα. Θα κάνει άνετα το διπλό λογικά και απλά προς διπλό με -7.

Τέλος στο γκρουπ με 3 ομάδες(αποχώρηση Ρωσίας)η Ολλανδία με την Ιταλία. Στο -6 η Ιταλία. Που έχει 2-1 και η Ολλανδία 0-3 αλλά έχει περάσει.

Η Ιταλία δεν ξέρουμε τι σύνθεση θα έχει. Λογικά σχετικά καλή.Αν και σε φιλικό έφαγε 20π. από την Σλοβενία εντός. Η Ισλανδία νίκησε από -15 την Ολλαδία εντός με 67-66(21-35ημ!).Και έχει απογοήτευση. Προς διπλό.

Αναλυτικά τι έχει γίνει στο επίσημο σαιτ των προκριματικών https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/european-qualifiers/games

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr