Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Για δείγμα θετικό και χωρίς Γιάννη!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 12:52

Καλημέρα σε όλους, Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ αλλά και προκριματικών Μουντομπάσκετ μπαίνουμε σταδιακά και μετά την θερινή μας ραστώνη του σχεδόν 1,5 μήνα!

Για δείγμα θετικό και χωρίς Γιάννη!

**Update. Επί του πιεστηρίου. Εκτός αποστολής σήμερα στο ματς στην Ισπανία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.Ο 28χρονος σούπερ σταρ ένιωσε κάποιες ενοχλήσει στο γόνατο και αποφασίστηκε προληπτικά να μην αγωνιστεί. Συνεπώς καθώς ο Γιάννης είναι κομβικός ,αλλάζουν οι ισορροπίες του αγώνα. Και έτσι φαβορί δίνεται η Ισπανία πλέον στο 1.50 και στο -4 και λογικά αλλά δεν αξίζει κάτι καθώς και χωρίς τον Γιάννη η εθνική μας θα παλέψει αφού η Ισπανία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όπως είπαμε. Κερδίζει έδαφος το άντερ 155-156π.

Καλημέρα σε όλους. Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ αλλά και προκριματικών Μουντομπάσκετ μπαίνουμε σταδιακά και μετά την θερινή μας ραστώνη του σχεδόν 1,5 μήνα. Συνεπώς θα αρχίζουμε να τα λέμε έχοντας και τα φιλικά που δεν χρειάζεται να πω ότι δεν είναι για πολλά πολλά στοιχηματικά. Αλλά κουτσά στραβά όλο και κάτι θα ποντάρουμε για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι όπως συνηθίζουμε να λέμε. Και έτσι θα ρίχνουμε τις ματιές μας ειδικά όταν παίζει η Ελλαδάρα μας που την βλέπω δυνατά για μετάλλιο. Και ήδη είδαμε πως έκανε περίπατο με το ...φάντασμα πάντως προσέχουμε της Ισπανίας στο ΟΑΚΑ. Η Ισπανία φέτος δεν έχει τίποτα και ας γυρίσει ο Γιουλ πχ σήμερα. Είναι σε αλλαγή σελίδας και με παίκτες που οι μισοί δεν παίζουν καν στις ομάδες τους. Η Ελλάδα χωρίς Σλούκα και Παπαγιάννη πάλι αλλά είναι πολύ δυνατή και έτσι και στην Ισπανία έχει προβάδισμα καθαρά. Η Εθνική μας είναι στο 1.55 και στο -3. Και το όριο στους 156π όπως ήρθε το ματς στο ΟΑΚΑ. Λογικά κάπου εκεί ή και προς άντερ πάντως καθώς η Ισπανία θα είναι πιο ανταγωνιστική. Στα φιλικά οι ομάδες κάνουν άλλωστε και δοκιμές και συντήρηση και τα προσέχουμε αυτά. Συνεπώς καθώς ο Γιάννης είναι κομβικός, αλλάζουν οι ισορροπίες του αγώνα. Και έτσι φαβορί δίνεται η Ισπανία πλέον στο 1.50 και στο -4 και λογικά αλλά δεν αξίζει κάτι καθώς και χωρίς τον Γιάννη η εθνική μας θα παλέψει αφού η Ισπανία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όπως είπαμε. Κερδίζει έδαφος το άντερ 155-156π. Στα άλλα φιλικά προσέχω λίγο το -10 της Τουρκίας με την Ουκρανία καθώς οι Τούρκοι έχουν καλό ρόστερ.

Στα άλλα φιλικά προσέχω λίγο το -10 της Τουρκίας με την Ουκρανία καθώς οι τούρκοι έχουν καλό ρόστερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr