Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Τζάμπολ στο Ακρόπολις!

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 17:02

Την Πολωνία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική μας (21:00, ΕΡΤ1) στο 31ο τουρνουά που αρχίζει με το Γεωργία-Τουρκία (18:00).

Τζάμπολ στο Ακρόπολις!

Ωρα φιλικών λοιπόν οδεύοντας προς το Ευρωμπάσκετ και εδώ είμαστε να τα λέμε. Με τουρνουά "Ακρόπολις" στο ΟΑΚΑ και την Ελλάδα μας με τις μεγάλες φιλοδοξίες. Γυρίζει ο Γιάννης σήμερα με αντίπαλο την μέτρια Πολωνία που δεν κατεβαίνει ο ψηλός ταλέντο ο Σόχαν που υπέγραψε στους Σπερς. Και πέρασαν οι εποχές του Γκόρτατ από το ΝΒΑ. Η Πολωνία έχει μια συμπαθή ομάδα με κορμό και χημεία, αλλά μέχρι εκεί. Η Ελλάδα λογικά με Σλούκα και χωρίς Παπαγιάννη, θα κάνει περίπατο. Αλλά με 21π και με τρία συνεχόμενα ματς γιατί να πιεστεί; Δεν αξίζει κάτι απέναντι σε μια συμπαθητική ομάδα, μέτρια αλλά που θα παλέψει. Και που έχασε 94-78 πρόσφατα από την Τουρκία (ήταν και 94-71). Ανάλογα και το όριο στους 158π.

Η Τουρκία πάλι χωρίς Λάρκιν αλλά με πολύ σουτ και ΝΒΑ με Οσμάν, Σετζούν, Κορκμάζ. Με τον Σανλί στο σέντερ όλη η πεντάδα σουτάρει και γίγαντας Αταμάν στο πάγκο! Στο -11 με την Γεωργία του Ζούρου που είναι μαχητική και είναι αμφίβολος ο Σεγκέλια. Και δεν άρεσε στα φιλικά. Προς άσο με το -11 απλά. Ματσάρα είναι το Σλοβενία-Σερβία, με τους Σλοβένους στο -3. Ματς για μετάλλιο.. Ντέρμπι. Προς άντερ ίσως με 170π . Δύσκολη μέρα! Στο λάιβ ίσως έχει πιο ενδιαφέρον!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr