Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προς διπλό το Βέλγιο

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 12:56

Καλημέρα σε όλους. Διαβασμένοι ήμασταν χτες και όσοι έπαιξαν στο λάιβ έβγαλαν καλό μεροκάματο. Η Ελλάδα στο Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ άρχισε με +20 και πήγε το ματς στους 30π, το διπλό ήταν εξαιρετικό και πέρασε άνετα.

Προς διπλό το Βέλγιο

Οπως και ο άσος με το -18 της Πολωνίας που πέρασε και μπροστά με 33-35. Όσοι είχαν βάλει διπλό εξ αρχής φαντάζομαι έκαναν κας άουτ και όταν πέρασε η Πολωνία μπροστά αλλά και στο τέλος όταν ήταν στους 7π η διαφορά στην 4η περίοδο. Οριακά στο όβερ έσκασε στον κ.α το σούπερ ντέρμπι Σλοβενίας-Σερβίας που είπαμε θα γίνει χαμός. Η Τουρκία έστω και δύσκολα μας δικαίωσε με τον άσο απέναντι στην συμπαθή Γεωργία του Ζούρου
Σήμερα λέγεται ότι ίσως και να ξεκουραστεί ο Γιάννης απέναντι στην μαχητική Γεωργία. Έχουμε μεταπτώσεις, εκτός πάντα ο Παπαγιάννης. Στο -11 σωστά και προς διπλό για την Ελλάδα να το καλύψει απλά αρκεί να παίξει ο Γιάννης κανονικά.

Στο -13 η Τουρκία με την Πολωνία και προς διπλό απλά. Και αν.. Στα φιλικά προς άσο η Λιθουανία στο -10 με την μέτρια Ισπανία και προς διπλό το σοβαρό και μαχητικό Βέλγιο και ας είναι στις μικρομεσαίες ομάδες, με την Γαλλία που έχει τις απουσίες της και γιατί να...σκοτωθεί; Αυτό είναι και το καλύτερο σημείο αν και μιλάμε πάντα μην ξεχνιόμαστε για φιλικά με ότι αυτό συνεπάγεται!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr