Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Εχει.. ψωμί στα προκριματικά Μουντομπάσκετ

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 12:53

Καλημέρα σε όλους. Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ αλλά πρώτα σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ με τα κρίσιμα προκριματικά..

Εχει.. ψωμί στα προκριματικά Μουντομπάσκετ

Και όπως είπαμε και χτες καθώς σήμερα έχουμε το δεύτερο πιάτο, αυτή την φορά έχουμε τις ομάδες με πλήρη σύνθεση καθώς είναι και σαν τεστ πριν το Ευρωμπάσκετ και έχουν έρθει και οι ΝΒΑερς. Ελάχιστες οι απουσίες πλέον και συνεπώς μεγάλο το ενδιαφέρον ενώ καίγονται όλες οι ομάδες ακόμα και οι μεγάλες, αφού στην συνέχεια δεν θα έχουν πάλι στα νέα παράθυρα τους ΝΒΑερς και τους Ευρωλιγκαίους. Πρεμιέρα πλέον για την Β’ προκριματική φάση και ενώ μεταφέρθηκαν προσέχουμε τα αποτελέσματα. Και τρεις πρώτοι των ομίλων της Β’ φάσης προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάμε όμως στα δικά μας. Είπαμε το ενδιαφέρον είναι στο λάιβ και είχε.. ψωμάκι εκεί και με την νίκη της Γεωργίας που στο 29-33 πήγε στο 1.60 και κέρδισε άνετα και φυσικά με το διπλό της Λιθουανίας που απρόσμενα δυσκολεύθηκε τόσο στην Ουγγαρία και στο 35' βγήκε στο -3 με 1.97! Φυσικά το ξαναλέω. Κας άουτ. Είχαμε πει θα δυσκολευθεί η Ιταλία στην Ουκρανία. Τελικά έχοντας +7 η Ουκρανία προηγήθηκε με 45-34 ημ και κάνεις κας άουτ να κοιμάσαι ήσυχος καθώς η Ιταλία είναι φανέλα και έτσι το γύρισε και κέρδισε στο τελευταίο λεπτό και με 8 από 5! Γενικά πάντως δεν ήταν καλή μέρα καθώς είχε πολλές ανατροπές στις εκτιμήσεις μας δείγμα ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες.

Στα σημερινά ματσάρα στο Βελιγράδι και τιτανομαχία Γιάννη με Τζόκιτς. Χωρίς Νέντοβιτς-Μπιέλιτσα οι σέρβοι και χωρίς Παπαγιάννη εμείς. Στο -4 το ματς και σωστά με την Σερβία πολύ δυνατή με Τζόκιτς-Μίσιτς στις κορυφαίες θέσεις και παίκτες άμυνας όπως οι Κάλινιτς-Γκούντουριτς. Η Ελλάδα με Γιάννη λογικά θα είναι άλλο επίπεδο αλλά μην ξεχνάμε ότι κερδίσαμε και την Τουρκία στο ΟΑΚΑ χωρίς τον σταρ μας με 89-80 στο Ακρόπολις. Δύσκολο ματς και μεγάλη μάχη. Στο λάιβ καλύτερα. Σαφώς μπορούμε να κερδίσουμε πάντως.

Στα ειδικά στοιχήματα προς όβερ ο Γιάννη με 21π αν και θα έχει.. συμπληγάδες. Προς άντερ με 12π ο Ντόρσεϊ και ο Γιαραμάζ με 6π. Το Φινλανδία -Ισραήλ σωστά στο -2 για την έδρα καθώς έχουν τον Μαρκάνεν από το ΝΒΑ οι γηπεδούχοι και ενθουσιασμό. Το Ισραήλ έμπειρο αλλά δεν μ αρέσει και τόσο. Απλά προς άσο. H Toυρκία καίγεται και με πλήρη σύνθεση πολύ ελκυστική στο 1.98 στην Λετονία! Που έχει κερδίσει μέσα την ελλιπή πάντως Σερβία και δεν έχει Πορζίνγκις. Δουλεμένη ομάδα αλλά άλλη κλάση η Τουρκία και αξίζει η τιμή και ας είναι ντερμπάκι.

Η Γερμανία προσέχουμε χωρίς Σρόντερ, Τάις και Μ.Βάγκνερ δηλαδή τρεις ΝΒΑερς στη μαχητική Σουηδία και το -8 δεν αξίζει αν και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Το Βέλγιο είναι σοβαρή ομάδα και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα με την Αγγλία. Πάντως δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε γενικό επίπεδο αλλά το Βέλγιο είναι πιο κλασάτο. Προς άσο και καλό το 1.30. Η Σλοβενία θέμα διάθεσης στο -24 με την μαχητική απλά Εσθονία. Άρα Τουρκία και μετά άσο Βέλγιο και φυσικά στο λάιβ θα έχει πάλι ψωμί!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr