Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προς under το Ιταλία-Ελλάδα

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:07

Καλά πήγε η χτεσινή μέρα και ταμειάκι είχε και στο live όπως έχουμε πει και στο live blogbetting εδώ που είπαμε είναι καλό το+19(!)της Κροατίας όταν η Ελλάδα πέρασε με 19π!

Προς under το Ιταλία-Ελλάδα

Πάμε όμως στα σημερινά που έχουμε πολύ μεγάλο κουπόνι με 12 παιχνίδια καθώς παίζουν όλοι. Σε πολλές αναμετρήσεις οι μεγάλοι έχουν μεγάλα χάντικαπ σχετικά. Πάντως τα περισσότερα έχουν περάσει ως τώρα, αλλά οι μεγάλοι θα κάνουν λογικά και συντήρηση έχοντας τόσα ματς μπροστά τους.

Η Ελλάδα μας σήμερα με την Ιταλία και λογικά πάλι εκτός ο Κώστας και μάλλον θα μπει λίγο ο Παπαγιάννης. Η οικοδέσποινα Ιταλία δεν έχει καλούς δημιουργούς και σέντερ αλλά πολλά καλά φόργουορντ και κλειδί το τρίποντο. Πιστεύω θα πάνε σε άμυνες χώρου και έτσι φαίνεται υψηλό το 166π στο όριο. Λογικά και εμείς θα παίξουμε πιο καλή άμυνα από χτες με την Κροατία. Και το-7 είναι μεγαλούτσικο.

Λογικά η Ιταλία είναι ίδιο επίπεδο με την Κροατία αλλά έχει και την έδρα μην ξεχνάμε. Πονηρό το χάντικαπ,ίσως προς άσο αλλά σίγουρα δεν αξίζει το δικό μας 1.30 και το διπλό. Γενικά περίεργη ημέρα. Θα περιμένουμε την εξέλιξη και το λάιβ. Πάντως Σλοβενία, Τουρκία μπορούν να καλύψουν τα χάντικαπ.

Προσέχουμε την κακή κατάσταση της οικοδέσποινας στον όμιλο της Τσεχίας αλλά και στον δικό της της Γεωργίας με τις απουσίες(αμφίβολος και ο ΝΒΑερ Μπιτάτζε!). Το ντέρμπι της μέρας είναι το Λιθουανία-Γαλλία. Προς όβερ και ο Αβτνίγια στους 16π στο Ισραήλ και ειδικά το όβερ 6,5ριμπ(είχε 13χτες !).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr