Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Με την Πολωνία, συντήρηση η Ελλάδα

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:01

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για τα 6 ματς που έχει το πρόγραμμα της Δευτέρας (5/9) για το Ευρωμπάσκετ

Με την Πολωνία, συντήρηση η Ελλάδα

Τα ματς στο Ευρωμπάσκετ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και την Δευτέρα. Καλά πήγε η χθεσινή μέρα που πέρασε το διπλό της Γερμανίας ειδικά στο χάντικαπ όπως είχαμε επισημάνει και το σερί μας συνεχίζει.

Σήμερα (5/9) έχουμε πάλι 6 ματς και δεν μου αρέσει τίποτα αρχικά. Χθες είδαμε και την βόμβα της Ισπανίας που έχασε από το Βέλγιο. Αλλά είχαμε πει δεν μου αρέσει η Ισπανία φέτος. Έγινε χαμός με το σοκ της Τουρκίας με την Γεωργία αλλά και με την αγχωτική... άκουσον, άκουσον νίκη της Γαλλίας με την Ουγγαρία!

Θα περιμένουμε το live ξεκάθαρα και σήμερα. Πάντως βλέπω Πολωνία στο ντερμπάκι της με το Ισραήλ.
Και προς άσο την Κροατία με την Εσθονία. H Τσεχία αν και δεν παίζει καλά έχει την έδρα και μπορεί τον άσο με την Ολλανδία. Αλλά και η επίσης οικοδέσποινα Ιταλία με την μαχητική απλά Ουκρανία.

Η Ελλάδα μας θα κάνει συντήρηση λογικά με την Αγγλία. Με αποτέλεσμα οι 24π. μπορεί να μην καλυφθούν. Μπασκετικά με την απογοητευτική -αναμενόμενα πάντως- Αγγλία είμαστε για 30π. Αλλά δεν έχουμε λόγο και λογικά θα ξεκουραστεί και ο Γιάννης. Άρα προσοχή. Προς άσο τέλος και η Σερβία με την μαχητική απλά Φινλανδία που όμως δεν περιμένει κάτι σε αυτό το ματς και θα έχει και θέμα με τα ύψη των Σέρβων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr