Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ζεσταίνονται οι... μηχανές

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:35

Αρχίζουν σταδιακά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, φουλ δράση απόψε στη Γαλλία ενώ αρχίζουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Αρη!

Ζεσταίνονται οι... μηχανές

Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνουμε σταδιακά και το μεσοβδόμαδο κουπόνι μας είναι αρκετά γεμάτο! Η Ρεάλ στην παράταση πήρε το πρώτο "κλάσικο" με την Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Κόπα στην Ισπανία και έχουμε αυτή την εβδομάδα Σούπερ Καπ σε Ιταλία και Τουρκία. Το Μιλάνο είναι φαβορί αν και έχει απουσίες με την Βίρτους Μπολόνια στον ημιτελικό.. πρώιμο τελικό στην ουδέτερη Μπρέσια. Καθώς η Βίρτους του Σκαριόλο που έλλεπε με την Εθνική Ισπανίας είναι ανέτοιμη και θα έχει εκτός Σεγκέλια, Αμπάς, Τεόντοσιτς, Τζάιτεχ, Χάκετ! Εχει πάντως βάθος προσέχουμε, αλλά πράγματι είναι φαβορί οι Μιλανέζοι. Οχι ίσως για -6 όμως που ανέβηκε ήδη.

Η Εφές στην Αγκυρα είναι φαβορί με την Φενέρ του Ιτούδη και χωρίς Λάρκιν και ας ξεκινά πάντα σχεδόν μουδιασμένα και γι αυτό έχασε και 15π από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ! Η Φενέρ πιο ανέτοιμη καθώς είναι και νέα ομάδα και έχασε σε φιλικό από την Προμετέι! Θεωρώ μεγάλο το 1.90 της Εφές που δώσαμε και στην εφημερίδα και ήδη πέφτει στο 1.62 που δεν είναι καλή η τιμή για να λέμε την αλήθεια αν και φαβορί ασφαλώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Πρεμιέρα για τον Άρη στα προκριματικά του ΦΙΜΠΑ Γιούροκαπ και στον όμιλο της Βουλγαρίας. Η άσημη Γουλφς από την Λιθουανία δεν είναι τυχαία ομάδα όμως. Ρίχνει χρήματα και έχει τον Κουρτινάιτις στον πάγκο, έτσι αν και ο Αρης έχει φανέλα και είναι σκληρός, η Γουλφς είναι φαβορί. Οχι για -5 όμως καθώς ο Άρης είναι δουλεμένη ομάδα και μαχητική και θα έχει και κόσμο. Τέλος στην Γαλλία είχαμε την πρεμιέρα και το πρώτο σοκ με την ήττα της πρωταθλήτριας Βιλερμπάν στην μεσαία Σολέ από +14. Και ανάλογα από -17 το γύρισε η Μπουργκ εντός με την Παρί. Η Μονακό αν και φαβορί του -8 χρειάστηκε ανατροπή στο τέλος για να περάσει από -8 που έχανε στο τέλος από το Ναντέρ!

Γενικά στο Σαμπιονά είχαμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Αυτή είναι η Γαλλία όμως. Τι κρατάμε; Ασο την Πορτέλ με +5 και νίκη Ντιζόν(1.50) και στο τέλος Ναντέρ(1.60). Οριακός ο άσος της Αλμπα με -10 με το συμπαθές Αμβούργο στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.