Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Επιτέλους φουλ δράση!

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 12:29

Με ένα πλήρες κουπόνι, το πρώτο για την νέα σεζόν που είναι με δράση από όλες σχεδόν τις λίγκες στα χέρια μας.

Επιτέλους φουλ δράση!

Η Ελλάδα και η Α1 ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα αλλά δράση θα έχουμε και στα εδάφη μας με το Σούπερ Καπ και το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι λογικά στην Ρόδο που πάντως δεν θα είναι λόγω ακριβών εισιτηρίων στο γήπεδο οι οπαδοί του Ολυμπιακού,οι οργανωμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος φέτος και στην προβληματική του θέση του πόιντ γκαρντ και ας λείψει από την Ρόδο ο Ουόλτερς και έτσι θα είναι άκρως ανταγωνιστικός.

Ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης και ουσιαστικά ίδια ομάδα με πέρσι με μοναδική απώλεια τον Ντόρσεϊ. Πέρυσι οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν πλήρως αλλά φέτος τα δεδομένα αλλάζουν και οι πράσινοι θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί έχοντας και δύο σέντερ πρώτης γραμμής. Πάντως είναι πιο ανέτοιμοι σαν νέα ομάδα και έχει ένα μικρό απλά προβάδισμα ο Ολυμπιακός σε ένα λογικό τελικό που θέλουν πολύ και οι δύο καθώς είναι το γόητρο στην μέση! Ο Προμηθέας έχει καλό ρόστερ αλλά όχι βάθος για να αντέξει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά οι 17π δεν είναι λίγοι και δεν αξίζει κάτι. Με νέο προπονητή τον έμπειρο Παπαθεοδώρου ο σοβαρός μεσαίος Κολοσσός αλλά και κάπως γερασμένος και δύσκολα θα αντέξει. Ο Παναθηναϊκός μπορεί τον άσο αν και ανέβηκε στο -16.

Γενικά όπως είπαμε πολλοί φοβούνται την πρεμιέρα και τις πρώτες αγωνιστικές με το άγνωστο. Αλλά έτσι έχει και ευκαιρίες που ψάχνουμε νωρίς νωρίς στα λάθη των εταιρειών. Πάντως το κουπόνι δεν μου αρέσει καθόλου με εξαίρεση τον άσο της Βιλερμπάν και θα περιμένω το λάιβ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr