Ο Παίκτης

Πληρώνει η Αλμερία!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 14:37

Βιγιαρεάλ, Τότεναμ και Σάντος επιβεβαίωσαν την χθεσινή μου πρόταση, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και στο πρόγραμμα της Παρασκευής όπου έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με την Βιλεφράνς, την Αλμερία και την Πόντε Πρέτα!

Πληρώνει η Αλμερία!

Φινάλε στην 3η κατηγορία της Γαλλίας και η Βιλεφράνς παίζει τους κόπους μιας χρονιάς στο εντός έδρας ματς με την αδιάφορη Μπουργκ Περονάς. Τα πράγμα είναι απλά για την ομάδα του Ερβέ Ντελά Μαγκιόρε. Με νίκη εξασφαλίζει την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο ενώ μπορεί να πάρει την 2η θέση και την απευθείας άνοδο στο μικρό Σαμπιονά αν χάσει βαθμούς η Ανεσί (παίζει με την Σεντάν. Η Βιλεφράνς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με αήττητο σερί επτά αγώνων (έξι νίκες και μία ισοπαλία) και εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τον άσσο!

Στη συνέχεια θα… φορτώσω το διπλό της Αλμερία επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β. Η πρωτοπόρος της Β Ισπανίας με νίκη θα βρεθεί αγκαλιά με την απευθείας άνοδό της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β πάντως δεν θα παραδοθεί εύκολα καθώς διεκδικεί την παραμονή της αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ υποδεέστερη και δεν είναι αξιόπιστη στο Σαν Σεμπαστιάν (4-4-11). Υπέρ της Αλμερία συνηγορεί και η φόρμα. Η ομάδα του Ρούμπι έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία της ματς και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Τέλος με την Β Βραζιλίας και τον άσσο της Πόντε Πρέτα επί της Νοβοριζοντινό στο εναρκτήριο ματς της 7ης αγωνιστικής. Η Πόντε Πρέτα του Χέλιο ντος Άνιος είναι αήττητη στο «Ματζεστόσο» με δύο νίκες και μία ισοπαλία και είναι πολύ πιο έμπειρη από τη νεοφώτιστη ομάδα από το Σάο Πάολο. Στις 23/07/20 Πόντε Πρέτα – Νοβοριζοντινό 2-0 στο τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα και στις 2/02/22 Πόντε Πρέτα – Νοβοριζοντινό 2-0 επίσης στο Παουλίστα). Ο άσσος με απόδοση 2,05 είναι πρόκληση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ 1 (1,68)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β - ΑΛΜΕΡΙΑ 2 (1,87)

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ 1 (2,05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr