Ο Παίκτης

Ορισμός του φαβορί το Νάσβιλ

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 14:40

Αξιόλογο το πρόγραμμα του Σαββάτου, με βάση βεβαίως το Nations League.

Ορισμός του φαβορί το Νάσβιλ

Κλασικά με δύο επιλογές θα κινηθώ και το Σάββατο, ξεκινώντας από την Λίγκα Εθνών και τον συνδυασμό άσου και over στο Ολλανδία-Πολωνία. Για τα καλά δείχνουν να έχουν επιστρέψει στην ελίτ οι “οράνιε”, όπως απέδειξαν περίτρανα στο εντυπωσιακό τους πέρασμα από το Βέλγιο (1-4!) στο ντέρμπι των Κάτω Χωρών. Οι Πολωνοί δεν έχουν την καλύτερη ψυχολογία μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, βεβαίως με αιχμή του δόρατος τον “πολύ” Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κάλλιστα μπορούν τουλάχιστον να σκοράρουν. Δεν νομίζω όμως να μπορέσουν να γλιτώσουν την ήττα.

Στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, το πανίσχυρο εντός έδρας Νάσβιλ περιμένει με άγριες διαθέσεις το υποδεέστερο Σαν Χοσέ. Οι γηπεδούχοι δεν.. χαρίζουν κάστανα μέσα στο Τενεσί, όπου διατηρούνται αήττητοι όχι μόνο φέτος αλλά και… πέρυσι!!! Διαθέτει τον MVP του περσινού πρωταθλήματος (τον Γερμανό επιτελικό Μούκταρ) και γενικότερα δείχνει να έχει βρει τα πατήματα τους. Από την άλλη οι Καλιφορνέζοι είναι μία ομάδα με διαχρονικά προβλήματα στις εξορμήσεις του και στην αμυντική του λειτουργία. Περιμένω να τα βρουν...σκούρα απόψε και θα ρισκάρω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ολλανδία-Πολωνία 1&over 1.91
Νάσβιλ-Σαν Χοσέ 1/1 2.52

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr