Ο Παίκτης

Σημεία από τρεις ηπείρους!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 11:18

Αρκετές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου και έχω επιλέξει σημεία από τρεις ηπείρους με την Β Βαρέν Ναγκασάκι (Β Ιαπωνίας), την Βίκινγκ (Α Νορβηγίας) και την Σπορτ Ρεσίφε (Β Βραζιλίας)…

Σημεία από τρεις ηπείρους!

Στην Β Ιαπωνίας η Β Βαρέν Ναγκασάκι υποδέχεται την Μπλάουμπλιτζ Ακίτα και εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τον άσσο αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η από ομάδα από το ιστορικό Ναγκασάκι διεκδικεί την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Ιαπωνίας ενώ η Ακίτα έχει πρώτο στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Η ομάδα του Βραζιλιάνου Φάμπιο Λουίς Καρίλε νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Τόκυο την περασμένη Τετάρτη στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου ενώ στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες! Η Ακίτα δεν έχει σταυρώσει νίκη στα επτά τελευταία της ματς με τέσσερις ήττες (μία στο Κύπελλο) και τρεις ισοπαλίες και δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης.

Συνέχεια με το διπλό της Βίκινγκ επί της Χαούγκεσουντ για την 11η αγωνιστική. Η ομάδα από το Σταβάνγκερ διαγράφει πολύ καλή πορεία, όντας στην 3η θέση και στον αντίποδα η Χαούγκεσουντ βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας (14η). Η Βίκινγκ πήρε νίκη-πρόκριση με σκορ 2-1 εκτός έδρας επί της Βαρντ στο Κύπελλο Νορβηγίας την περασμένη Τετάρτη και έδειξε να συνέρχεται αφού είχε προηγηθεί αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Χαούγκεσουντ προκρίθηκε και αυτή στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου (1-0 την Φάνα εκτός έδρας) αλλά στο πρωτάθλημα παραπαίει. Στις 30 Απριλίου 2022 Βίκινγκ – Χαούγκεσουντ 5-1 σε αγώνα για την 4η αγωνιστική.

Τέλος με τον άσσο της Σπορτ Ρεσίφε επί της Μπρούσκε στην Β Βραζιλίας. Η ομάδα του Γκίλμαρ έχει μία ήττα και δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία της ματς και δεν έχει περιθώριο για άλλη γκέλα αν θέλει να παραμείνει στο… κόλπο για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας, στα οποία αγωνίζονταν μέχρι πέρσι. Η Μπρούσκε έχει πέντε ήττες σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια και δεν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Ο άσσος δύσκολα μπορεί να “σπάσει”.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Β ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ – ΜΠΛΑΟΥΜΠΛΙΤΖ ΑΚΙΤΑ 1

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ 2

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΜΠΡΟΥΣΚΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr