Ο Παίκτης

Δύο διπλά από τη Νορβηγία και η Αλ Αχλί!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 13:58

Κάκιστος ο απολογισμός της στήλης στο χθεσινό κουπόνι αλλά ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο σήμερα με δύο διπλά από την Α Νορβηγίας και τον άσσο της Αλ Αχλί στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με την Πίραμιντς...

Δύο διπλά από τη Νορβηγία και η Αλ Αχλί!

Στη Νορβηγία η πρωτοπόρος Λίλεστρομ αντιμετωπίζει στο Ντράμεν την Στρόμσγκοντσετ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γκέιρ Μπάκε προέρχεται από νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο Νορβηγίας (2-1 εκτός έδρας την Τζούνκερεν) ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε 3-1 της Ρόζενμποργκ την περασμένη Κυριακή. Η Λίλεστρομ παραμένει αήττητη φέτος με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες και δείχνει ικανή να διεκδικήσει ο το 6ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1989! Η Στρόμσγκοντσετ από την άλλη πλευρά έχει κάκιστο ηθικό αφού το περασμένο Σάββατο (18 Ιουνίου) ηττήθηκε 5-1 εκτός έδρας από την Σάρπσμποργκ και την περασμένη Τετάρτη (22/06) ηττήθηκε 3-2 από την Γκιόβικ Λιν στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Δεύτερη επιλογή και πάλι από την Α Νορβηγίας με το διπλό της Σάρπσμποργκ επί της Χαμ Καμ. Η ομάδα του Στέφαν Μπίλμπορν έχει σημειώσει 10 γκολ στα δύο τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Γερβ και με σκορ 5-1 εντός έδρας την Στρόμσγκοντσετ. Βέβαια την περασμένη Τετάρτη αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο Κύπελλο κόντρα στην Μος και γνώρισε απρόσμενη ήττα με σκορ 1-0. Η Σάρπσμποργκ έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (3-0-1) και η Χαμ Καμ δύσκολα θα της αντισταθεί. Σημειώστε ότι Σάρπσμποργκ μετρά 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα επί της Χαμ Καμ!

Τέλος με τον άσσο της Αλ Αχλί στον προ-ημιτελικό του Κυπέλλου με την Πίραμιντς στο Κάϊρο. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αγωνιστεί στον ημιτελικό με την Πετροτζέτ στις 2 Ιουλίου. Σημειώστε ότι η Ζάμαλεκ έχει προκριθεί ήδη στον τελικό και περιμένει τον αντίπαλό της. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο στο Κάϊρο. Η Αλ Αχλί είναι η κάτοχος του τίτλου και θα τον υπερασπιστεί μέχρι τέλος. Η ομάδα του Πίτσο Μοσιμάνε παραμένει αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της και απέναντι στην Πίραμιντς έχει καλό προηγούμενο. Στις 8/03/22 Αλ Αχλί – Πίραμιντς 3-0!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 2

ΧΑΜ ΚΑΜ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 2

ΑΛ ΑΧΛΙ – ΠΙΡΑΜΙΝΤΣ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr