Ο Παίκτης

Λέστερ, Λιλ και Λίλεστρομ!

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 13:27

Παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα γούστα στο πρόγραμμα της Κυριακής και θα ψάξω την τύχη μου με μια τριαδούλα και συγκεκριμένα με την Λέστερ, την Λιλ και την Λίλεστρομ…

Λέστερ, Λιλ και Λίλεστρομ!

Αρχή με την Λέστερ που υποδέχεται στο “Κινγκ Πάουερ” την Μπρέντφορντ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ τερμάτισε στην 8η θέση πέρσι και η Μπρέντφορντ στην 13η. Οι “αλεπούδες” διατηρούν εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Μπρέντφορντ με 5 νίκες (2 στο Κύπελλο) και 1 ισοπαλία σε σύνολο 6 αγώνων από τις 19/09/1992 και μετά. Πέρσι η Λέστερ νίκησε δύο φορές την Μπρέντφορντ με το ίδιο σκορ 2-1, εντός και εκτός έδρας! Η Λέστερ συνεχίζει με τον Μπρένταν Ρόντζερς στον πάγκο και έχει το ίδιο ρόστερ με πέρσι με πρωταγωνιστές τους Βάρντι, Τίλεμανς, Μάντισον, Ινεάτσο, Πέρεζ και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη. Στο τελευταίο της φιλικό ματς (31/07) νίκησε 1-0 την Λέστερ. Η Μπρέντφορντ έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά της και απέκτησε τους νεαερούς Κιν Λιούις Πότερ (επιθετικός) και Άαρχον Χίκεϊ (αρ.μπακ) από Χαλ και Μπολόνια αντίστοιχα αλλά στον αντίποδα έχασε τους Κρίστιαν Έρικσεν (μέσος) και Μάρκους Φορς (φορ).

Η Λιλ υποδέχεται στο «Μετροπόλ» τη νεοφώτιστη Οσέρ στην πρεμιέρα του Σαμπιονά και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της. Η Λιλ τερμάτισε στην 10η θέση στο περσινό πρωτάθλημα και η διοίκηση άλλαξε τεχνικό με τον Πορτογάλο Πάουλο Φονσέκα να αντικαθιστά Τζοσελίν Γκουρβενέκ. Η Λιλ διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ με προεξάρχοντες τους επιθετικούς Γουεά, Νταβίντ, Μπαγιό, Ζέγκροβα, Μπαμπά, τους μέσους Άνχελ Γκόμεζ, Ρεμί Καμπελά, Τζόνας Μαρτίν και τους αμυντικούς Ζενταλκά, Γκούντμουντσον και Φοντέ και στοχεύει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Οσέρ επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας μετά από 10 χρόνια και θα προσπαθήσει να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής αλλά το έργο της δεν θα είναι διόλου εύκολο αφού δεν ενισχύθηκε ιδιαιτέρα και απεναντίας έχασε και πέντε παίκτες. Σημειώστε ότι στις 18/12/21 Λιλ - Οσέρ 3-1 στο Κύπελλο Γαλλίας. Η Λιλ έχει το αβαντάζ της έδρας, διαθέτει καλύτερο ρόστερ και ο άσσος έχει πρώτη τύχη!

Τέλος με το παιχνίδι Λίλεστρομ – Τρόμσο για την 17η αγωνιστική της Α Νορβηγίας. Η Λίλεστρομ είναι μια κλάση ανώτερη και διεκδικεί τον τίτλο ενώ η Τρόμσο δίνει μάχη για την παραμονή. Η ομάδα του Γκέιρ Μπάκε είναι πανίσχυρη εντός έδρας με 6 νίκες σε 7 ματς και βρίσκεται σε φόρμα με δύο σερί εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Σάρπσμποργκ (2-0) και Οντ (2-1). Μοναδικό αγκάθι ο αγώνας ρεβάνς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο αλλά μετά την ήττα της με 3-1 στο πρώτο ματς δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Τρόμσο έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και δεν πατά καλά στα… πόδια της. Η Λίλεστρομ έχει 4 νίκες και 1 ήττα στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς με την Τρόμσο από τις 28/05/17 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέστερ - Μπρέντφορντ 1

Λιλ – Οσέρ 1

Λίλεστρομ - Τρόμσο 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr