Ο Παίκτης

Λίβερπουλ και Μπάγερν!

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:31

Με οκτώ παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα παίξω τα φαβορί που λέγονται Λίβερπουλ και Μπάγερν….

Λίβερπουλ και Μπάγερν!

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ» και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Νάπολι στην Ιταλία την πρώτη αγωνιστική. Η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ξεκινήσει καλά ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα) και δεν έχει περιθώριο για νέα αποτυχία. Η Λίβερπουλ διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ και εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει την πρώτη της νίκη. Ο Άγιαξ διέλυσε με σκορ 4-0 την Ρέιντζερς στο Άμστερνταμ την 1η αγωνιστική και στην Ολλανδία είναι «τρένο» δίχως στάση με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς αλλά απέναντι στην Λίβερπουλ δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Σημειώστε ότι Λίβερπουλ και Άγιαξ συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2020-21 και η Λίβερπουλ νίκησε δύο φορές τον Άγιαξ με το ίδιο σκορ 1-0, στις 21/10/20 εντός έδρας και την 1/12/20 εκτός έδρας!


Το μεγάλο ντέρμπι του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα στο Μόναχο την Τρίτη (13/09) το βράδυ (22:00) κλέβει την παράσταση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης αφού θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του με την οποία έγραψε ιστορία στην διοργάνωση. Η Μπάγερν διατηρεί πολύ καλή παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την ομάδα της Βαρκελώνης και έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο έξι αγώνων από τις 2 Απριλίου 1996 και μετά. Συνολικά εντός και εκτός έδρας η Μπάγερν κυριαρχεί με απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε σύνολο 13 αγώνων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ! Η Μπάγερν νίκησε 2-0 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο την πρώτη αγωνιστική και έδειξε τις… άγριες διαθέσεις της ενώ και στην Μπουντεσλίγκα παραμένει άτρωτη με 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Μπαρτσελόνα έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ διέλυσε 5-1 την Βικτόρια Πλζεν. Παράδοση και έδρα με οδηγούν στον άσσο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λίβερπουλ – Άγιαξ 1

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr