Ο Παίκτης

Τριάδα με υψηλή απόδοση!

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 13:31

Πανδαισία αγώνων στο πρόγραμμα του Σαββάτου και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με το διπλό της Μίλαν, το διπλό της Τραμπζονσπόρ και τον άσσο της Ίντερ...

Τριάδα με υψηλή απόδοση!

Αρχή με το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα στο “Μεάτσα”. Η Ίντερ παρουσιάζει δύο πρόσωπα φέτος και συγκεκριμένα είναι πανίσχυρη εντός έδρας με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (7-1 γκολ) και μία μία νίκη και τρεις ήττες εκτός έδρας. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού βρίσκεται ήδη στο 5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Ρόμα έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες αλλά στα τρία τελευταία ματς έχει μία νίκη (2-1 εκτός έδρας την Έμπολι) και δύο ήττες (4-0 από την Ουντινέζε στο Φρίουλι και 1-0 από την Αταλάντα στο Ολίμπικο). Η Ρωμαίοι δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον Ζοσέ Μουρίνιο (θα είναι στις κερκίδες) αφού είναι τιμωρημένος ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Νταρμπόε, Κάρσντορπ και Βινάλντουμ. Η Ίντερ έχει εκτός μάχης τους Μπρόζοβιτς, Κορντάζ, Νταλμπέρτ και Λουκάκου αλλά το ρόστερ της σφίζει από ποιότητα με τους εξαιρετικούς Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Ντάμφρις, Νταρμιάν, Κορέα, ντε Βρι κλπ. Αξίζει να σημειώσω ότι η Ίντερ έχει σημειώσει τέσσερις σερί νίκες (1 στο Κύπελο με σκορ 2-0 στις 8/02/22) επί της Ρόμα ενώ γενικότερα παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, εντός και εκτός έδρας με τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες. Ο άσσος με προσφέρεται με απόδοση 2,10 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και αξίζει το ρίσκο.

Συνέχεια με ένα ακόμη παιχνίδι από το Καμπιονάτο, το διπλό της Μίλαν επί της Έμπολι στο “Κάρλο Καστελάνι”. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μετρά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα ενώ η Έμπολι έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι μια κλάση ανώτερη, διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ με προεξάρχοντες τους Ζιρού (4 γκολ), Ραφαέλ Λεάο (3 γκολ), Ρέμπιτς (2 γκολ), Χερνάντεζ (1 γκολ), Ντίαζ (1 γκολ), Μπενασέρ, Τονάλι, Σαελμέικερς, Ντε Κετελάερε κλπ. Η Μίλαν έχει εκτός μάχης τους Φλορένζι, Χερνάντεζ, Ιμπραίμοβιτς, Οριγκί αλλά ακόμη και χωρίς αυτούς μπορεί να πάρει τη νίκη. Σημειώστε ότι η Μίλαν μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Έμπολιο από την σεζόν 2007-08 και μετά. Πέρσι Έμπολι – Μίλαν 2-4 και Μίλαν – Έμπολι 1-0.

Τέλος με την Τουρκία και το διπλό της Τραμπζονσπόρ επί της Καϊσέρισμπορ στην Καισάρεια. Η Τραμπζονσπόρ νίκησε 3-2 την Γκαζιαντέπ και επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα στα Άδανα. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία πέντε ματς και είχε παρουσιάσει σημάδια κούρασης λόγω και της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η διακοπή αποτέλεσμα βάλσαμο αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες. Ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Μονακό για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αμπντουλάχ Αβτσί δεν υπολογίζει τους αμυντικούς Ερντογκάν, Πέρες, Ασάν, τον μέσο Τοκιόζ και τους επιθετικούς Βίστσα και Τζανίνι αλλά έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ της με τους Μπακασέτα (2 γκολ), Τρεχεγκέ (2 γκολ), Μπαρντί (2 γκολ), Μάξι Γκόμεζ, Μποζόκ κλπ. Η Καϊσέρισπορ με 4 νίκες και 3 ήττες παρουσιάζει καλή εικόνα αλλά απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 2/10/21 Καϊσέρισπορ – Τραμπζονσπόρ 1-2!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΕΜΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ 2

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2

ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr