Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η πρόκληση της Μαρσέιγ

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 14:17

Ιδιαίτερα παιχνίδια τα Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λίβερπουλ-Ρέιντζερς...

Η πρόκληση της Μαρσέιγ

Ιδιαίτερα τα παιχνίδια της Τρίτης (4/10) για τους ομίλους του Champions League που υπάρχουν στο κουπόνι. Τα προγνωστικά στοιχήματος τα λένε όλα.

Το Champions League μπαίνει σε κρίσιμη καμπή αναφορικά με τους ομίλους. Και το κουπόνι της Τρίτης έχει ενδιαφέροντα ματς για προτάσεις, με τις Λίβερπουλ, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι ανάμεσα σε αυτά.

Στην Μασσαλία η Μαρσέιγ υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, για όσα έγιναν στο προηγούμενο με την Άιντραχτ. Όπου ηττήθηκε 1-0 αλλά οι οπαδοί της έκαναν πολλά επεισόδια με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Η Μαρσέιγ τα πάει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αλλά απογοητεύει στο Champions League. Κανένα βαθμό στα δύο παιχνίδια της. Μπροστά της έχει την τελευταία ευκαιρία αν θέλει έστω να διεκδικήσει την 3η θέση.

Από το 2007 και μετά μόλις δύο φορές υποδέχθηκε ομάδες από την Πορτογαλία για το Champions League. Για την ακρίβεια την Πόρτο, έχοντας 1 ισοπαλία.

Να βάλει ένα τέλος

Παράλληλα στα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση έχει 4 ήττες και μια νίκη, που ήταν με τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως έχει ένα θέμα με την έδρα.

Θέλει να βάλει ένα τέλος, με την Σπόρτινγκ να ξεκίνησε με νίκες στα δύο πρώτα της ματς. Για πρώτη φορά όμως θα βρεθεί σε γαλλικό έδαφος για να δώσει ματς για το Champions League.

Το άγνωστο της Γαλλίας και η δίψα της Μαρσέιγ να δώσει απαντήσεις, γέρνουν την πλάστιγγα προς τον άσο. Παρά το αρνητικό του άδειου γηπέδου ή μήπως θα είναι συν για τους Γάλλους;

Περί Λίβερπουλ...

Πάμε και στο Λίβερπουλ με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τους Ρέιντζερς. Βρετανικό ματς για το Champions League. Ξεκάθαρα φαβορί είναι η Λίβερπουλ που ψάχνει πειστική εμφάνιση. Και οι Ρέιντζερς δεν πάνε σε καλή στιγμή στο Άνφιλντ Ρόουντ. Ειδικά από την στιγμή που ήδη έχουν δεχθεί 7 γκολ στα δύο πρώτα ματς της φάσης των ομίλων.

Για την Λίβερπουλ η αναμέτρηση αντιμετωπίζεται σαν ευκαιρία για ψυχολογική ανάταση. Και αν πιάσει την απόδοση της δύσκολα θα την βγάλει καθαρή η σκοτσέζικη ομάδα...

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 1 2,27
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 1&OVER 3,5 ΓΚΟΛ 1,91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr