Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο δυνατά διπλά!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 10:21

Η πρόταση είναι συνδυασμός αγώνων από Πρέμιερ Λιγκ και Σαμπιονά

Δύο δυνατά διπλά!

Καλή Κυριακή σε όλους και πάντα με καλά στοιχήματα και κέρδη. Μιας και λέμε για κέρδη ελπίζω να με ακολουθήσατε στην δυάδα που έδωσα το Σάββατο. Νίκες για Νότιγχαμ, Μόντσα και να το ταμείο. Διαβάστε ΕΔΩ, για να το θυμηθείτε ξανά.

Πάμε άμεσα και στα σημερινά. Με ιντριγκάρει το ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ. Για τους φιλοξενούμενους είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν κι άλλο στην κορυφή μετά την ήττα της Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Μια Άρσεναλ φέτος που σε αρκετά κομβικά ματς, που όλοι έλεγαν θα γκελάρει, δεν το έκανε. Και πήρε νίκες που την έφεραν σε αυτό το σημείο. Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, που ξέρει πως να βάζει γκολ, παραπάνω, από όσα τυχόν δεχθεί.

Παράλληλα δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα 5 τελευταία εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι εξίσου σημαντικό για την εικόνα που έχει στις εξορμήσεις. Από την άλλη η φετινή Τότεναμ δεν πείθει. Θα το παλέψει στο ντέρμπι. Αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει την ροή της αναμέτρησης. Στο 2,29 είναι το διπλό.

Πάμε και στην Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενείται από την Ρεν. Σημειώστε πως οι γηπεδούχοι έχουν μόνο νίκες στα 5 τελευταία εντός, που ήταν και over.

Η Παρί προέρχεται από το εντός 2-0 επί της Ανζέ. Ήταν και το πρώτο ματς του Μέσι, στην επιστροφή του μετά το Μουντιάλ 2022. Έτσι έβγαλε αντίδραση για την ήττα εκτός με 3-1 από την Λανς.

Δεν θα θέλει να την πατήσει σε μια ακόμα εξόρμηση. Θέλει να στείλει και μηνύματα για όσους την αμφισβητούν. Συμπληρώστε πως ο Εμπαπέ επιστρέφει στην δράση, όπως και ο Χακίμι. Και μετά από καιρό αναμένεται να παίξει ξανά μαζί η τριάδα Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ. Διπλό σε συνδυασμό με over, που είναι στο 2,15.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΡΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2&OVER

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr