Αποστόλης Λαϊάκης

Γκολ στο «Βίλα Παρκ»

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 17:22

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, προερχόμενες από την Πρέμιερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

Γκολ στο «Βίλα Παρκ»

Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Αστον Βίλα υποδέχεται την Λιντς με τις δυο πλευρές να μην πραγματοποιούν φέτος την επιθυμητή πορεία. Πάντως η Βίλα δείχνει ένα κλικ καλύτερη και ειδικά στην έδρα της μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Η Λιντς δεν πείθει, συνεχίζει να παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο που στις περισσότερες περιπτώσεις της κοστίζει. Με τα παραπάνω δεδομένα, η επιλογή πάει στο over και μπορεί να συνδυαστεί με το goal για να αυξήσουμε την απόδοση.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Κιλμάρνοκ φιλοξενεί την Ειρ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Αρμπρόουθ θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες ώστε να μην χάσουν και άλλο έδαφος αναφορικά με την διεκδίκηση της κορυφής και της απευθείας ανόδου στην Πρέμιερ Σκωτίας. Ο αντίπαλος είναι ιδανικός ακόμα και για… ξέσπασμα, με την Ειρ να είναι στα χαμηλά, να έχει πολλά προβλήματα στην λειτουργία των μετόπισθεν και να παλεύει για την παραμονή της. Ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία αλλά στις αποδόσεις που δίνεται, κρίνεται δίκαιος.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστον Βίλα-Λιντς Goal+Over
Κιλμάρνοκ-Ειρ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr